Хороскоп за тази седмица, 3-9 октомври


Хороскоп за тази седмица, 3-9 октомври
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица ще успеете безопасно да разрешите проблема, който ви мъчи от дълго време. Ще почувствате, че животът ви се подобрява, че успявате в плановете си. Ще намерите изход дори в конфузна ситуация и с това ще спечелите уважението на вашите колеги. В личния ви живот ви очакват романтика и сбъднати мечти. В здравословно отношение нищо няма да ви притеснява, така че смело се заемете със спорт.

Телец

През тази седмица събитията ще се развият в благоприятна за вас посока и внезапно може да се появят нови перспективи в кариерата ви. В сряда се опитайте да бъдете по-внимателни към дребните неща и да не отказвате помощ на приятелите си. В работата не поемайте всичко върху себе си, потърсете помощник. В петък съдбата ще предложи да поемете премерен риск и ще ви помогне да успеете. През почивните дни направете едно приятно бягство на непознато място.

Близнаци 

През тази седмица ще бъдете особено добри в работата си, най-вече в частта по съставяне на планове и отчети. Детайлите ще изплуват по-ясно от всякога и изпипани до най-малкия детайл. Каквото и да правите действайте в тясно сътрудничество с екип от съмишленици. Пътуванията, които се падат тази седмица ще бъдат успешни. Философското разбиране за живота и спокойствието, дори в трудни ситуации, ще ви позволи да постигнете блестящи резултати.

Седмичен любовен хороскоп за 3-7 октомври

Рак

През тази седмица ще имате възможност за изяви в кариерата ви. Все пак внимавайте с новите съблазнителни проекти, те могат да ви отклонят от основния ви път. Във вторник ви очакват успешни преговори и делови срещи, като и разрешаването на правни въпроси. Като цяло седмицата ще ви донесе добро настроение, интелектуален подем. Вдъхновението ще е навсякъде около вас. 

Лъв

През тази седмица умението да анализирате и да подреждате нещата ще бъде задължително, за да постигнете желания успех. Препоръчително е да наблюдавате внимателно действията на вашите подчинени и бизнес партньори. Сега те могат да направят много грешки, които ще трябва да изчистите. Опитайте се да говорите по-малко и да действате повече. Не пришпорвайте нещата в личната сфера. Времето за промени още не е настъпило.

Тази зодия е като магнит за неприятности

Дева

През тази седмица вашето мото ще бъде да слушате повече и да говорите по-малко. Ще трябва да потърсите на помощ своята интуиция и мъдрост. Сега ще трябва да проявите гъвкавост в постоянно променящите се ситуации. Задачата ви е да се научите да управлявате емоциите си. Препоръчително е да се опитате да балансирате работното време и това, посветено на дома и семейството. В края на седмицата не позволявайте на близките да се месят в делата ви. Позволете си кратка почивка.

Везни

Седмицата ще премине в спокоен ритъм, освен ако разбира се по собствена инициатива няма да си създадете излишни проблеми. Опитайте се да изчислите реалистично силите си и да не поемате допълнителна работа и тежки задължения. В петък остроумието ще ви позволи да видите текущата ситуация от другата страна и да намерите оригинален начин за решаване на проблемите.

Скорпион

Тази седмица ще бъде успешна, без много проблеми и усложнения. Понеделник е продуктивен за решаване на важни задачи, свързани с търговия. Помислете за разширяване на обхвата на вашите таланти. В сряда ще ви бъде предложено повишение или нова работа, която е по-добре платена. В петък е по-добре да решавате домашните проблеми веднага. Не ги оставяйте да се усложнят.

Стрелец

През тази седмица, ако се стегнете, ще успеете да направите скок в кариерата си. Във вторник са вероятни важни преговори и нови бизнес партньори. Трябва обаче основно да разчитате на себе си. Сега наистина можете да постигнете всичко със собствени усилия. В сряда и четвъртък не давайте обещания. При сегашното темпо на работа ще ви е трудно да ги изпълните. Няма да е толкова лесно да осъществите всичките си планове в петък, но с повече решителност и постоянство е възможно.

Всичко, което трябва да знаете за жената Риби

Козирог

През тази седмица е най-добре да се въздържате от прекомерно силни желания, независимо от сферата на дейност. В работата сега не е моментът да влизате в конфликт, по-добре е да се адаптирате към обстоятелствата. Кратките пътувания във вторник ще бъдат успешни и ще ви запознаят с много интересни хора. Възможни са примамливи предложения от интимен характер. През втората половина на седмицата около вас може да бушуват страсти, опитайте се да ги потушите. Почивните дни е най-добре да прекарате у дома.

Водолей

Сега е моментът да се заемете изцяло с работа Опитайте се да си поемете повече въздух и да се посветите на по-творчески дейности. Във вторник може да ви обхване внезапен пристъп на безпокойство. В петък е по-добре да се въздържате от активна дейност. Бъдете по-взискателни в контактите. В неделя вашето спокойствие и миролюбие ще изгладят острите ъгли във важни отношения.

Няколко интересни факта за зодия Водолей

Риби 

През тази седмица не предприемайте особени рискове. Движете бързо и умно, но не поемайте допълнителни отговорности. Отношенията ви с любимия човек са във възход и това ще ви направи особено щастливи. Много вероятно е да получите и признание в сферата, в която се развивате. Потърсете съмишленици за ваша нова идея. През почивните дни посетете планината и направете една дълга разходка. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама