Хороскоп за тази седмица, 31 октомври - 6 ноември


Хороскоп за тази седмица, 31 октомври - 6 ноември
Снимка: iStock

Овен

Тази седмица не оставяйте сами. Един приятел или повече ще са ви жизнено необходими. Дори да не ви се иска да се срещнете с тях - направете го.

Телец

Тази седмица ще съумеете да се справите успешно с финансов проблем. Не бързайте да разпределяте капитала си. Мислете добре как и къде да го вложите.

Близнаци

Тази седмица трябва да дадете повече, без да мислите дали ще получите същото количество. Не забравяйте, че щедростта лекуват душата.

Седмичен любовен хороскоп за 31 октомври - 4 ноември

Рак

Тази седмица ще ви е трудно да си намерите място. Просто излезте навън и вървете без посока. Това ще е вашето лекарство.

Лъв

Тази седмица не настоявайте прекалено. Това, което не иска да се получи, може би има защо. Приемете нещата като знак от съдбата.

Това е НАЙ-вярната зодия сред мъжете!

Дева

Тази седмица ще може да си починете по начина, по който най-много ви допада. Не правете никакви компромиси с почивката си. Заслужавате я повече от всичко.

Везни

Тази седмица чрез смирение ще може да избегнете сериозни конфликти. Това съвсем не означава, че ще бъдете губещи. Напротив ще постъпите умно.

Скорпион

Тази седмица трябва да боравите внимателно с думите. Рискувате да заблудите някого или да дадете обещание, което няма да може да изпълните.

Зодиите с невероятен КЪСМЕТ през ноември 2022

Стрелец

Тази седмица не се притеснявайте да бъдете искрени. Вашето откровение ще бъде оценено, особено ако намерите правилните и дипломатичните думи.

Козирог

Тази седмица ще може да се убедите в своята правота. Не натрапвайте победете си на останалите. Така много бързо може да я загубите.

Зодиите, които не живеят и ден без скандал

Водолей

Тази седмица не прекалявайте с хвалбите. Рискувате да предизвикате нечия завист, а това може да ви донесе непредвидени неприятности.

Риби

Тази седмица може да получите съвет. Бъдете внимателни - дори най-добронамерените от тях не винаги са подходящи за различните хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама