Хороскоп за тази седмица, 4-10 октомври


Хороскоп за тази седмица, 4-10 октомври
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица може да изникне неочакван ангажимент. Бъдете готови за извънредна работа и ангажименти. Ще трябва да докажете способностите си и да бъдете пред всички. Тази натовареност може да доведе до някои сътресения в личен план. Не бъдете прекалено песимистични и изискващи към половинката си. Подобни претенции може да доведат до конфликти. Сега е важен период за развитието на отношенията ви. Не се вглеждайте в дреболиите. Опитайте се да видите цялата картина. През почивните дни отделете време за романтика и израз на любовта и чувствата ви.

Телец

През тази седмица не предприемайте важни стъпки и не взимайте сериозни решения. Най-добре оставете нещата такива, каквито са. Няма да имате ясна представа за нещата. Някой друг ще дърпа конците и може дори да не разберете какви са намеренията му. Възможно е да има противопоставяне на мнения. Опитайте се да не вземате страна и да заемете неутрална позиция. През целия период бъдете внимателни с употребата на лекарства. Неделя ще компенсира тежката седмица и ще имате приятни моменти, изпълнени с много любов и романтика.

Близнаци

През седмицата ще ви е трудно да се съсредоточите за работа, но от вас ще се изисква високо ниво на дисциплина и хладнокръвие, които ще трябва да проявите, за да постигнете целите си. Нищо не е напълно черно, така че в началото на периода ви очаква приятна изненада, която ще разреди напрежението. Порадвайте ѝ се за малко и много скоро се залавяйте за работа, за да не пропуснете важни срокове. В петък може да имате някои разногласия с половинката ви. Умората ще си каже думата, така че не се оставяйте да ви водят емоциите, те няма да са ви добър съветник. През почивните дни оставете домашната работа за друг път и възстановете силите си.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ОБОЖАВАТ АДРЕНАЛИНА

Рак

През тази седмица се опитайте да избягвате сериозните промени в личния ви живот. Времето не е подходящо нито за начало на нова връзка, нито за прекратяване на съществуваща. Не забравяйте, че стар приятел е по-добре от двама нови. Ваши предложения направени в сряда или четвъртък ще предизвикат положителното мнение на вашите колеги и началници. Към края на седмицата забавете темпото и си спомнете, че работата няма да избяга. Съвсем спокойно може да отложите някои задачи за по-късен период. Позволете си кратка почивка, за да разпуснете колкото се може повече, най-добре извън града.

Лъв

През тази седмица ще успеете да превърнете мечтите си в реалност, а идеите ви ще се реализират в реалността. Все пак е възможно да имате проблеми с мечтите и идеите си, ако не включите фантазията си и не се стремите към творчески подход в работата и личния си живот. В сряда ще трябва да преразгледате отношенията си с близките ви хора и някои от колегите. В четвъртък и петък избягвайте контактите с хора, които очевидно не са в добро настроение, защото не само, че няма да можете да им помогнете, но ще развалите и вашето.

Дева

Седмицата ще бъде наситен с нови събития за вас, някои от които уморителни, но от друга страна ще бъде и много ползотворен. Успехите ще се утвърждават постепенно, но за сметка на това ще са с продължителен ефект и това ще ви донесе усещане за увереност в собствените ви сили. Времето ще е подходящо за подобряване на обстановката и отношенията на работното място, а също така и за намира не ново. Възможно е в средата на седмицата около вас да кипят истински страсти, но се постарайте да не се намесвате в чужди спорове. През почивните дни се опитайте да зарадвате самите себе си, като си направите някакъв, макар и скромен подарък.

Везни

Тази седмица бъдете много внимателни в отношенията си с колегите и приятелите, тъй като съществува голяма вероятност те да ви подведат или да ви провокирате да направите необоснован финансов риск. Ако искате седмицата ви да е успешна, не трябва да посвещавате околните в плановете си. Като цяло, говорете по-малко особено за неща, които все още не са сигурни и не са се случили. През почивните дни обърнете повече внимание на семейството си. Отидете с любимия и с децата си (ако имате такива) на кино или на място, където ще е забавно за всички.

Скорпион

През новата седмица ще сте истински фурии - ще почувствате прилив на енергия и сили. Сега вече меланхолията ще отстъпи и ще остане в миналото, което ще се случи и с всичките ви неприятности. Старайте се да гледате с оптимизъм на трудностите и тогава със сигурност ще можете да ги преодолеете и да забравите за тях. В петък положете усилия да се представите в най-добрата си светлина пред нови познати, защото е възможно те да окажат значително влияние в по-нататъшния ви живот. Почивните дни използвайте, за да свършите нещо вкъщи, но не се престаравайте и си оставете време и за почивка.

КЪДЕ НАМИРАТ ЛЮБОВТА РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Стрелец

През новата седмица ще имате шанса да избегнете недоразуменията с колеги и делови партньори. Ще трябва много внимателно да подбирате думите и тона си. Съществува опасност дори и най-малката и безобидна шега да се обърне против вас и да не знаете как да излезете от ситуацията. Седмицата е подходяща за промени в личния ви живот. В средата на седмицата ще постигнете желаните от вас цели, но ще трябва да забравите за всякакви прояви на позьорство и прекалена самоувереност. В събота е възможно да попаднете в центъра на торнадо предизвикано от битови проблеми.

Козирог

През тази седмица направете всичко възможно, за да не давате обещания, които не можете да изпълните. Празните приказки само ще уронят авторитета ви. Не се колебайте да разчитате на помощта на приятелите си, но само при условие, че сте прекалено горди, за да помолите за нея. Няма да имате време за философски размишления и в средата на седмицата ще ви се наложи да поработите изключително здраво, което е възможно да ви донесе и повишение. Почивните дни използвайте по предназначение и забравете за всичко, което е свързано с работа.

Водолей

През тази седмицата ще се струпат много неща за приключване и няма да знаете с кое по-напред да се захванете. Във вторник и сряда уморителни пътувания и решаването на служебни проблеми може да изцедят и последните ви сили. За сметка на това е възможно в четвъртък да се случи нещо, което много ще подобри материалното ви положение. В събота се опитайте да отидете на гости на някого или самите вие поканете някой приятен човек. В неделя се отдайте на почивка и оставете мислите за работа за друг път.

Риби

Първият ден от седмицата е наситен с много творческа енергия. Тогава може да успеете да свършите най-важното за целия период, не пропускайте момента. Във вторник бъдете внимателни в действията си, тъй като някои от тях може да се окажат бомба със закъснител. В четвъртък може да получите добра новина, свързана с юридически въпрос. Почивните дни ще са наситени със събития. Поддържайте баланса и наблегнете на положителните моменти в живота, които имате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама