Хороскоп за тази седмица, 6-12 септември


Хороскоп за тази седмица, 6-12 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако в началото на седмицата нe успеете с нещо, не се отчайвайте. Просто се фокусирайте върху други неща, които не изискват такава сложност. В средата не седмицата не избягвайте работата, но в същото време не поемайте твърде много ангажименти. Ако слушате внимателно и чувате хората около вас, можете да постигнете съгласие и разбирателство с повечето от тях. През почивните дни отделете повече време и внимание на децата и ако е необходимо, опитайте се да им помогнете в решаването на важен въпрос.

Телец

Началото на седмицата е добро време за уреждането на административни въпроси. В личния ви живот е препоръчително да проявите такт и търпение. Вашите близки и роднини ще го оценят. В сряда очаквайте добра новина, свързана с професионалното ви развитие. В четвъртък и петък планираните срещи могат да се провалят. Тогава ще се наложи да действате и да мислите бързо. Почивните дни си дарете моменти на усамотение.

Близнаци

Настъпва много благоприятна седмица, в която ще може да постигнете важни професионални цели. Предстоят ви и промени към по-добро в личния ви живот. Просто не се съмнявайте, че всичко е възможно. Вярвайте! В сряда и четвъртък се опитайте да се придържате към златната среда, не изпадайте в крайности. В края на седмицата ще постигнете много повече, ако говорите по-малко и слушате по-внимателно. Така ще научите повече.

Рак

Тази седмица е препоръчително да съпоставите желанията си с възможностите и да не обещавате това, което не можете да направите. Сряда и четвъртък могат да донесат много проблеми и недоразумения на тези, които не са склонни да мислят за последствията от действията си. Опитайте се да се съсредоточите върху най-важните неща. Предстои ви нов кръг от вашето духовно развитие. Опитайте се да намерите баланса.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ВИНАГИ ПОЛУЧАВАТ ТОВА, КОЕТО ИСКАТ

Лъв

Това е седмица, в която ще може да се отпуснете. Нищо не е толкова спешно, колкото изглежда. Ако имате притеснения, свързани със здравето ви - не пренебрегвайте съветите на специалистите. В средата на седмицата ще получите покана за участие в нов проект. През почивните дни дайте на душата си това, от което има нужда.

Дева

През тази седмица ви очакват промени, които ще променят живота ви към добро. Напълно готови сте за тях за това няма защо да изпитвате излишни притеснения. Средата на седмицата е добро време да се разделите с всичко излишно и ненужно. През почивните дни си осигурете приятно изкарване с близки приятели.

Везни

Новата седмица ще ви завари изпълнени с енергия и вдъхновение. Не ги оставяйте да си отидат, без да ги оползотворите. Помислете добре кои са приоритетите ви, за да вложите силите си в сфера, която най-много има нужда от развитие. В средата на седмицата може да срещнете някои трудности, но нека те само ви вдъхновят по пътя нагоре.

Скорпион

Това е седмица, в която ще трябва да се потрудите добре. Времето за почивка отдавна свърши и от вас се очаква да проявите повече активност в служебен план. В личния живот ще бъдете доволни и това ще ви даде необходимото вдъхновение за всичко останало, което ви предстои.

КАКВА СЪПРУГА СТЕ СПОРЕД ЗОДИАКАЛНИЯ ВИ ЗНАК

Стрелец

Седмицата е подходяща за преминаване към нов вид дейност или промени в кариерата. В началото на периода ще бъдете изключително успешни в това да разрешавате сложни проблеми и въпроси. Не влизайте в спор във вторник или сряда. В петък ще имате дар слово и ще можете да убедите всеки в нещо. Почивните дни прекарайте сред природата.

Козирог

Звездите ще са на ваша страна през тази седмица, но и вие ще трябва да им помогнете. Това е време, в което да не избягвате общуването и новите познанства. В средата на периода са възможни леки проблеми, свързани с дома. Те ще се разрешат бързо, така че не хабете много нерви. През почивните дни си осигурете тишина и спокойствие.

Водолей

Тази седмица ще ви помогне да научите много нови неща за себе си. В същото време сега не е моментът, за каквито и да било промени. Трупайте информация и идеи и проигравайте бъдещите си ходове в главата ви. С нищо не показвайте, че кроите планове. В работата бъдете внимателни - в края на седмицата може да изникне сложен въпрос за решаване.

Риби

Най-големият ви приятел през тази седмица ще бъде търпението и далновидността. Не взимайте прибързани решения и не изказвайте крайни мнения. Ситуацията може бързо да се промени, а вие да сте направили погрешна стъпка. В личен план съществува риск да сте прекалено докачливи и да предизвикате конфликт по незначителен повод. Не го причинявайте на себе си и на партньора ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама