Хороскоп за тази седмица, 7-13 март


Хороскоп за тази седмица, 7-13 март
Снимка: iStock

Овен

Седмицата ще ви даде шанс да поправите някои грешки, които сте направили в близкото и далечното минало. Обзети се от реваншизъм, но тези емоции работят срещу вас. Колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-малко щети ще понесете. Гордостта ви ще бъде по-скоро ваш враг, отколкото приятел. Не бъдете пленник на миналото. Докато не се освободите от старите обиди в живота ви няма да се освободи място за нищо ново и прекрасно. 

Телец

Седмицата ще е успешна. Най-сетне ще намерите време и сили да започнете да реализирате свои важни планове. Очаквайте психологическа подкрепа и реална помощ от приятели и съмишленици. В сряда важна информация ще достигне до вас и ще ви даде предимство в работата. В личен план не занемарявайте задълженията си. Имате обещания, които трябва да изпълните. Избягвайте споровете и изясняването на отношения през почивните дни. 

Близнаци

Тази седмица ще бъде вашето време. Всичко, с което се заемете, ще има успех. Ще ви върви по вода, с каквото и да се захванете. Сега си заслужава да вложите всичките си усилия, придружени с вяра в доброто и в любовта. В творческо отношение ще имате огромно вдъхновение и ви очаква сериозен успех. Ще имате възможност за издигане в служебно отношение. В края на седмицата е най-важното да запазите душевното си равновесие и спокойствие. Опитайте се да приемете света такъв, какъвто е.

Рак

Това е седмица, в която ще преливате от енергия. Насочете силите си към няколко от най-важните ви задачи. Опитайте се да проявите повече търпение и толерантност към близките ви. В средата на седмицата не се подавайте на провокация и не позволявайте да бъдете въвлечени в конфликтна ситуация. В петък може да получите изгодно предложение. През почивните дни не оставайте в града. 

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ БЪДАТ НАЙ-ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ МАРТ

Лъв

Това е седмица, в която ви очакват славни моменти. Ще съумеете да разрешите дори най-сложните делови въпроси. Работоспособността ви ще на изключително високо ниво и няма да имате равни. Срещите и преговорите в сряда и четвъртък ще преминат успешно. В личен план не изяснявайте нищо. Всеки разговор може да се превърне в неприятен спор с непредвидими последици. 

Дева

Това е седмица, в която ви очакват разнообразни случки. Някоя от тях може да промени живота ви. Възможно е да се влюбите, да смените работата си или да се преместите да живеете другаде. Ако ви хрумнат нови идеи, не се колебайте да започнете реализацията им. През целия период пазете тайните си. Разкритието им може да доведе до неприятност за вас. Почивните дни отделете повече време на дома. Може да започнете ремонт.

Везни

Това е седмица, в която без съмнение трябва да сте по-активни. Сега имате всички шансове да осъществите замислите и мечтите си. В личен план са възможни значителни промени. Съветите на приятелите може да са ви от помощ. Ще се наложи да преразгледате някои от отношенията ви с близките. Запазете границите си, но не си позволявайте да избухвате.

Скорпион

Седмицата ще бъде изпъстрена със събития, в които ще взимате дейно участие. В личен план ви очакват кардинални промени. Каквото и да се случва, ще е за по-добро. В професионално отношение може да очаквате повишение и увеличаване на доходите ви. Какъвто и да е успехът ви - не се главозамайвайте. Посветете почивните дни на романтиката.

Стрелец

Това е седмица, в която да съсредоточите усилията си в служебно отношение. Ще имате своите шансове за развитие и издигане. Не ги пропускайте. Може да се каже, че късметът ще ви следва навсякъде. В личен план не се очакват промени, но и не търсете такива. Най-добре оставете нещата такива, каквито са. В събота и неделя обърнете повече внимание на изкуството. Може да направите малко разместване у дома.

Козирог

През тази седмица е възможно да преживеете някои разногласия с ваши колеги. Не е задължително да се съгласявате с всичко, но помислете дали няма доза истина в техните твърдения. Истината понякога не е черно-бяла. Втората половина на седмица ще може да реализирате свои идеи. В личен план ви очаква разбирателство. Организирайте романтичен уикенд. 

Водолей

Това е седмица, в която желанието за промени ще е голямо, но най-добре се въздържайте от действия за осъществяването им. Сега не е време за активни действия. Най-добре насочете усилията си към това да се приспособите към новите обстоятелства. В това няма нищо срамно. В четвъртък и петък може да получите примамливо бизнес предложение. Все пак не се доверявайте сляпо на всичко, което ви се каже - направете свое проучване. През почивните дни ще бъдете обзети от любовни страсти. 

Риби

През тази седмица не се затваряйте в себе си. Ролята на отшелник никак няма да ви е от полза. Ако поради някакви обстоятелства се наложи да останете у дома, направете така, че да имате с какво да се занимавате във всеки един момент. Редувайте активни и по-спокойни дейности. В един от дните се вижте с приятели. Тяхното присъствие ще ви подейства ободряващо и вдъхновяващо. Важното е да не се фокусирате върху проблемите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама