Хороскоп за тази седмица, 7-13 ноември 2022


Хороскоп за тази седмица, 7-13 ноември 2022
Снимка: iStock

Овен

Това е седмица за покоряването на професионални върхове. Не се съсредоточавайте върху трудностите, а върху това, което сте постигнали. Ще се наложи да работите извънредно, но моментът е такъв и ще трябва да го направите. В средата на периода бъдете готови за първите резултати от труда ви. Най-ценното, което ще спечелите сега, е вашият опит, който ще ви служи вярно в бъдеще. В края на седмицата отделете време за личния си живот. Партньорът ви има нужда от внимание, а вие - от любовта му.

Телец

През тази седмица най-важното, което трябва да направите, е да запазите личния си живот в тайна. Нека намеренията ви останат тайна дори за най-близките ви приятели. Предстои ви важна крачка и е редно да я осъществите сами. Не се страхувайте от сериозни разговори - в тях се ражда истината. В средата на седмицата компромисите и мъдростта и ще ви помогнат да избегнете сложни ситуации. В петък очаквайте добра новина, свързана с работата. През почивните дни не прекалявайте с тежката храна. Най-добре избягвайте алкохола. Сега е период, в който е много важно умът ви да е трезв.

Близнаци

Това е седмица, в която някой ще иска да ви натовари с проблемите си. Най-добре не се подавайте на този натиск - вие имате достатъчно свои за решаване. В сряда очаквайте важно обаждане. В четвъртък и петък не пренебрегвайте служебните си отношения. В почивните дни от вас ще се очаква да отделите достатъчно и качествено време на семейството си.

Рак

Това е седмица, която ще ви зарадва с много приятни преживявания. Последното, което може да се каже е, че ще ви е скучно. Бъдете сигурни, че каквото и да направите, то ще бъде харесано и високо оценено. В сряда може да ви възложат отговорна задача - опитайте се да справите блестящо. В петък може да ви хрумне да тръгнете на път. През почивните дни се отдалечете от града и суетата му.

Лъв 

През тази седмица е важно да запазите постиженията, които сте постигнали през последните месеци. Във вторник бъдете внимателни - някой може да се опита да ви въвлече в неприятна интрига. През втората половина на седмицата посветете повече време на себе си и на любимите си занимания. Някои представители на знака ще преживеят раздяла - опитайте се да я осъществите мирно и без излишни драми.

Дева

Седмицата ще ви даде сериозни шансове да надскочите себе си в професионално отношение. Не давайте шанс на съмненията да ви спрат по пътя нагоре. В сряда ще е решаващия ден, в който да проявите уменията си и да заявите сериозни амбиции пред висшестоящите. В петък ще имате резултат от вашите усилия. През почивните дни се концентрирайте върху качеството на личните ви отношения с партньора ви.

Везни

През тази седмица ще може да преодолеете много от съмненията в себе си. Дори няма да са ви необходими сериозни усилия за това. В сряда не пренебрегвайте сигнал за умора, който организмът ви ще даде. Почивката е задължителна. Обърнете внимание на храненето си, осигурете си повече сън. Това е добро време за създаването на нови и здравословни навици.

Скорпион

През тази седмица се опитайте да бъдете по-спокойни при внезапни промени в ситуацията. Късметът е на ваша страна. Може да се каже, че ще се ползвате с относителна доза късмет, но и усилията от ваша страна ще трябва да са поне минимални. В сряда и четвъртък се съсредоточете върху важното. В петък си поставете цел и ще получите това, към което се стремите. Нещо повече - самите обстоятелства ще се развият във ваша полза. През почивните дни очаквайте любовно вдъхновение.

Стрелец

Началото на седмицата ще бъде доста нервно и ще трябва да се постараете това да не се отрази на резултатите ви. За да осъществите намеренията си, не прибягвайте до натиск върху хората около вас. В сряда и четвъртък бъдете активни и не се опитвайте да се измъкнете от участие в най-важните събития. През почивните дни проявете щедрост и толерантност. Не отхвърляйте молба за помощ от страна на членове на семейството. Ще се почувствате полезни и значими.

Козирог

Това е седмица, в която да съчетавате успешно личния и професионалния живот. За целта ще ви помогне подробен график, който да изпълнявате стриктно. За да не се чувства никой от семейството ви пренебрегнат, просто използвайте времето през обедната почивка, за да проведете телефонен разговор и да се поинтересувате как се чувства той или тя. В сряда ще може да планирате почивката се през събота и неделя - тогава ще получите покана за гостуване. В края на работната седмица е добре да сте приключили с основните дейности по ваш проект. Прекарайте почивните дни далеч от телефона и други технологии.

Водолей

През тази седмица ви очаква бурно развитие на ваше приятелство. Чувства, които дълго време сте крили и потушавали, сега ще излязат наяве. Не се страхувайте от тях, а им дайте шанс да се проявят по най-благороден начин. В сряда и четвъртък ви очакват приятни моменти с ваши близки хора. През почивните дни ще са успешни всички дейности, свързани с кулинарията.

Риби

В началото на седмицата можете да разберете нещо важно за любимия човек. Това може да е знак, че трябва да свалите розовите си очила. Сряда е денят на компромиса, така че е по-добре да не влизате в конфликт с важните за вас хора. Опитайте се да се утвърдите като истински професионалист. В четвъртък бъдете търпеливи към колегите си. В петък се концентрирайте върху най-важните въпроси и не се затрупвайте с дреболии. Почивните дни ще бъдат изпълнени с романтика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама