Хороскоп за тази седмица, 8-14 май 2023


Хороскоп за тази седмица, 8-14 май 2023
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Седмицата ще бъде изпълнена с рутинни дейности. Насочете вниманието си към решаването на собствените ви проблеми. Нито ще имате време и сили за другите, нито ще може да им бъдете полезни, ако се уморени. Сега е чудесно време за преобразяване и актуализиране на гардероба. Втората половина на седмицата обещава прилив на романтично настроение. Не се колебайте да внесете свежи идеи във връзката си.

Телец

За повечето представители на знака тази седмица ще бъде натоварена. Може би някой от обкръжението ви има своите меркантилни планове, които са в разрез с вашите интереси. Важно е да ги видите навреме, за да може да реагирате. Седмицата ще е по-успешна за представителите на нежния пол. Използвайте чара си.

Вижте още: Любовен месечен хороскоп за май 2023

Близнаци

Тази седмица може да положи нов етап от живота ви. Това ще се отнася не толкова до практически въпроси от живота, колкото до вътрешния ви светоглед. Сряда е добър ден за преговори за повишаване на вашето възнаграждение. В петък ще ви се наложи да вземете съдбоносни решения. Планирайте бъдещето си.

Рак

Това е време, в което ще имате нужда да отделите повече време на себе си. Дайте си сметка каквото точно искате от живота и как да го постигнете. В средата на седмицата помислете как да поглезите любимите си хора. Пазете се от познати, за които не знаете много, но настояват да участват в живота ви прекалено активно.

Лъв

Това е седмица, в която най-обикновено познанство може да прерасне в значимо приятелство или любовна връзка. Радвайте се на щастието ви и не позволявайте на стереотипите да ви спрат по пътя на сбъдването на мечтите ви. В края на седмицата се пазете от прибързани изводи и отчаяни постъпки.

Вижте още: Имени дни през месец май, ето кой трябва да почерпи

Дева

Новата седмица ще ви дари с много нови усещания и впечатления. Бъдете благодарни на хората, които ви обичат и им отвърнете със същото. Не смятайте, че щастието ви е нещо дължимо. За него е нужно редовно да се полагат усилия. В края на седмицата ваш приятел ще има нужда от помощта ви.

Везни

През тази седмица ще бъдете изпълнени с увереност. Решавайте проблеми лесно и с елемент на игра. В четвъртък е възможно успешно решение на финансови проблеми. По-младите представители на знака могат да загубят главата си заради нова любов. Помислете добре какви са рисковете и допуснете поне малко разум. и да изоставят всички дела. Но за да не бъдете разочаровани, по-добре е да запазите трезв ум и да се откажете от розовите очила. Жените могат да бъдат повишени.

Скорпион

През тази седмица от вас ще се изискват гъвкавост и спокойствие. Хората около вас могат да станат придирчиви и мрънкащи. Интуицията ще ви подскаже как да се държите в трудни ситуации. Самостоятелните представители на знака ще срещнат интересна личност, с която няма да имат търпение да се опознаят.

 Вижте още: Тези зодии НЕ могат да живеят под един покрив

Стрелец

Това е седмица, в която късметът ще е на ваша страна. Ако усетите, че имате нужда от промяна, насочете вниманието си към възможностите да повишите квалификацията си или да започнете да учите нещо съвсем ново. Никога не е късно за образование и придобиването на допълнителни умения.

Козирог

През тази седмица вашите твърдост и решителност ще ви помогнат да осъществите плановете си. Не позволявайте на съмненията и отлагането да ви поведат към пътя на провала. През повечето време ще трябва да разчитате само на собствените си сили. Опитайте се да избягвате всичко тайно. Не позволявайте да бъдете въвлечени в никакви интриги и конспирации. По-добре е да споделяте собствения си опит и мисли само с най-близките и доверени хора. В събота не се разочаровайте от това, че някой не ви слуша достатъчно внимателно.

Водолей

През тази седмица е препоръчително да съставите предварително подробен план на делата и срещите и да се опитате да го следвате стриктно, за да го изпълните. Във вторник, когато се занимавате с принципни въпроси, твърдо отстоявайте убежденията си. В сряда ще успеете във всяко едно начинание, с което се захванете. В четвъртък се опитайте да не пропускате важна бизнес информация и не отлагайте срещите. В събота можете да се отпуснете в кръга на близки хора Не позволявайте на негативните емоции да вземат превес.

Риби

Първата половина на новата седмица ще бъде богата на събития и интересни срещи. Това може да доведе до известна умора, затова след сряда намалете темпото и не правете компромиси с часовете за сън. Време е да се поглезите с нещо. В любовно отношение ви очакват много приятни приключения. Заради тях може да занемарите част от служебните си задължения - бъдете внимателни. През почивните дни не се претоварвайте физически и не прекалявайте с алкохола.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама