Хороскоп за тази седмица, 9-15 май


Хороскоп за тази седмица, 9-15 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица се възползвайте се новата информация, която ще получите и способността да убеждавате. Вторник е благоприятен ден за започване на дългосрочни проекти. Всичко, свързано с бизнес, застраховки и наследството ще върви чудесно. В средата на седмицата положете повече усилия в намирането на допълнителен доход. Сега имате повече възможности в това отношение. През почивните дни очаквайте добри новини от чужбина. Бъдете търпеливи и добронамерени към децата. 

Телец

Тази седмица е възможно да усетите лек спад на силите. Това е напълно нормално - не се обвинявайте за нищо. Ако не сте се възползвали от празничните дни, може да си дадете кратка почивка. От четвъртък нататък активността ви ще нараства и ще се радвате на добри резултати от дейността ви. През почивните дни съществува риск от ситуация, която да доведе до неразбирателство с ваши близки. 

ЗОДИИТЕ С НОВА РАБОТА ПРЕЗ МАЙ

Близнаци

В началото на седмицата може да се объркате от някои новини. Имайте предвид, че всичко, което се случва, е за добро. Някои представители на знака ще бъдат заети с такива събития, като планирането на сватба. Други ще получат радостна новина за попълнение в семейството. През целия период всяка една информация ще бъде от полза. Сега сте в силата да създадете необходимия фундамент, за да продължите напред по начина, по който искате. Дори и най-амбициозните ви планове ще намерят подкрепа.

Рак

През тази седмица обстоятелствата, върху които не е в силите ви да повлияете, може да внесат значителни промени в плановете ви. В крайна сметка обаче всичко ще се развие по по-добър начин, отколкото сте очаквали. В средата на периода трябва леко да намалете работното темпо. Не се захващайте с прекалено сложни задачи - няма да ви стигнат силите, въпреки желанието. През уикенда ви очаква страхотна почивка. Сменете обстановката.

Седмичен любовен хороскоп за 9-13 май

Лъв

През тази седмица се опитайте да намалите количеството работа, като същевременно повишите качеството на изпълняваните задачи. Сега е моментът да поемете инициатива, да представите своите нови и интересни идеи. Що се отнася до личния живот - вслушайте се в съветите на близките. Сега е възможно да ви убягват някои важни детайли. През почивните дни се пазете от ненужни срещи и контакти. Избягвайте места, където се събират много хора.

Дева

През тази седмица ще са ви необходими повече дипломатичност и гъвкавост при вземането на решения. Времето не е подходящо за утвърждаване на авторитета ви. Покажете съпричастност и съчувствие. Сега не е моментът да ви завладява суетата. Обърнете внимание на малките неща и те ще ви разкрият много интересни неща. Някои представители на знака ще бъдат поканени на важно събитие. Представете се в най-добрата си светлина!

 

Везни 

Това е седмица, в която да сте по-внимателни, ако ви се наложи да работите с документи. Внимавайте да не загубите някой важен документ и да избегнете грешки. Във вторник трябва внимателно да анализирате случващите се с вас събития и да не предприемате необмислени действия. Пътуванията и командировките в четвъртък ще са успешни. В неделя са възможни трудности в отношенията с роднини, не довеждайте нещата до открит конфликт.

Скорпион

Това е седмица, в която ще имате възможност да се откроите от тълпата. За вас започва началото на успешен период, в който ще бъде възможно да постигнете много. Възползвайте се максимално от това, което имате в момента и ще получите още повече. В края на седмицата е възможно да получите предложение за работа, което сте чакали от дълго време. Това ще ви позволи да се издигнете до ново професионално ниво и да печелите добри пари. Събота е ден за приятни изненади.

КАКВА Е МИСИЯТА ВИ В ЖИВОТА СПОРЕД ЗОДИЯТА

Стрелец

През тази седмица работата ви ще изисква творчески подход. Не се колебайте да предлагате и реализирате новите си идеи. Очаквайте одобрение и разбиране от страна на колеги и началници. През почивните дни не оставайте в града. Помислете за красиво място, където да отидете на пикник с приятели или със семейството ви.

Козирог

Това е седмица, в която да не прибързвате в нищо. Всяка една ситуация ще трябва да бъде внимателно обмислена от вас. Дайте си време, за да се отървете от емоциите и да не взимате решение под тяхното влияние. Намерете повече време за разходки сред природата. По този начин ще можете да прочистите мислите си. 

Как да съживим отношенията и да поддържаме емоционалното си ниво

Водолей

През тази седмица пазете силите си. Сега не е моментът да се претоварвате. Във вторник и сряда обмисляйте думите и действията си внимателно. В професионално отношение бъдете търпеливи и разсъдливи. Това не е време за бързи решения. В края на седмицата помислете как бихте могли да започнете да обръщате повече внимание на себе си и на нуждите ви. 

Риби

Това е седмица, в която да бъдете търпеливи. Всеки има своите недостатъци, включително и вие. Затова опитите ви да научите някого как да живее рискуват да доведат до развитието на конфликтна ситуация. Би било добре поне външно да сдържате емоциите и да запазите спокойствие. Грешните ходове, допуснати в четвъртък ще бъдат трудно преодолени. През почивните дни си подарете пътуване. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама