Хороскопът ви за днес, 13 юни


Хороскопът ви за днес, 13 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота се пазете от нови идеи. Засега заложете на добре познатото старо и не си поставяйте прекалено високи цели.

Телец

Днес ще ви е трудно да се съобразите с настроението на другите. Не сте длъжни, но в такъв случай останете далече от тях.

Близнаци

Тази събота ще може да покажете верния път някому. Внимавайте, докато правите това вие самите да не се отклоните от вашия.

Рак

През този ден ще имате нужда от повече почивка. Едва ли ще ви остане време за домашна работа и задължения. Отложете за друг път.

Лъв

Днес избягвайте както емоционалното, така и физическото натоварване. Вечерта прекарайте в спокойна обстановка със семейството си.

Дева

Днес е много възможно да се чувствате уморени, отпуснати и изобщо не на мястото си. В такъв момент не се натоварвайте, защото и без това ще ви е трудно.

Везни

Днешният ден ще бъде много успешен за тези, които са решили да очароват света около тях и са напълно наясно с мислите и чувствата си. Все пак внимавайте да не случи нещо без да сте го искали.

Скорпион

Днес бъдете щедри. Направете разчистване в дома си отделете всичко, което не ви е нужно и го раздайте на хора, които ще го оценят и ще ви бъдат благодарни.

Стрелец

Днес избягвайте физическите натоварвания под каквато и да било форма. Ще имате много по-голям успех в интелектуалните дейности, отколкото във физическите.

Козирог

Ако в този момент нямате пряка възможност да реализирате замисленото от вас, по-добре не се опитвайте да насилвате нещата. Не е нужно да преобърнете света за да постигнете целите си.

Водолей

Днес се замислете за обкръжаващите ви хора. Ако при мисълта за някой ваш познат, дори за секунда изпитате неприятно чувство, значи че този човек не заслужава да бъде сред близките ви.

Риби

Днешният ден е много подходящ за реализацията на планове и замисли, които вече сте подготвили. Ако сте решили да отслабнете - това е точният момент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама