Идеалният партньор за брак според зодията му


Идеалният партньор за брак според зодията му
Снимка: iStock/Guliver

Всяка от нас има различни критерии, когато става въпрос за идеалния партньор. Ако сте срещнали мъж, който ви допада, е хубаво да го попитате и за зодията му, тъй като тя може да ви разкрие много за него.

ОВЕН (21 МАРТ – 20 АПРИЛ)

Това е знакът, който рано бърза да представи пред света на жените своята сексуална енергия. Заедно с Телец, Близнаци, Везни, Скорпион и Стрелец, той още в младежка възраст преминава през прага на брака. Но това съвсем не означава, че там намира покой. дори и имащ постоянна партньорка до себе си около 33 годишна възраст обикновено решава да се впусне в авантюри, които сега са с далеч по-млади и по-възрастни от него дами. Емоцията на неизживяното, поради ранното съзряване, сега е по-силна от всякога и той може да я сподели с партньорка, родена под знаците на Скорпион, Водолей и в краен случай Рак.

Ако сте харесали мъж, роден под този знак, не смятайте нещата между вас, че са уредени веднъж завинаги. Обикновено, веднъж на всеки седем години той е склонен дотолкова да се промени, че дори и майката, с която традиционно имат конфликтна, но силно зависима връзка, вдига ръце да дава съвети. Мъжът Овен обича атрактивните жени, но не и в леглото. Там той не позволява да му се намесват и всяка проява на свободна воля или на отказ за съобразяване с неговия диктат може да го възприеме като повод за оттегляне. Но независимо от това, той трудно се решава да прекъсне дори онзи ранен, вече не даващ плод съюз и обикновено живее през последните десетилетия от живота си – от 58 годишна възраст нагоре, сам или самостоятелно, но в брак, стига това да устройва и неговата партньорка.

ТЕЛЕЦ (21 АПРИЛ – 20 МАЙ)

Ако ви се случи да го срещнете, молете се това да е по-късно или поне тогава, когато вече знаете какво търсите или какво можете да очаквате от живота. Той няма да ви остави много свободно пространство, макар че изискванията му не са нито претенциозни, нито прекалени. Като никой друг, Телецът умее да се прави на разсеян и емоционално неангажиран и да поддържа светски контакти, когато това се наложи. Но ако още при първата среща не ви е дал възможност да разберете със сигурност какви са намеренията му спрямо вас, то едва ли има на какво да се надявате – най-малкото на дълготрайна връзка. Неговата сексуална фантазия не може да бъде възпламенена от добрия ви външен вид, но едно хармонията на чертите ви, едва ли ще го оставят равнодушен.

Силният му период е между 21 и 33 годишна възраст, когато той обикновено вече е избрал своята партньорка в живота сред родените под знаците на „въздуха“ ( Близнаци, Везни или Водолей ), но не би отминал и Скорпиона. Оттук нататък обаче започва сложното. Поне две десетилетия са му необходими, за да осмисли и определи като правилна тази своя стъпка. Така че, внимавайте! Защото тогава, когато вие вече сте решили, че той се успокоил и разрешил вътрешните си дилеми, някъде около между 38 и 45 житейска година го спохожда прилив на енергия, далеч по-силен от това през третото десетилетие от живота му и чрез секса, който излъчва, може да накара не една и две жени да желаят компанията му. А точно тук и идва проблемът: вие самата едва ли можете да допуснете вярно кой тип жена сега би могла да взриви фантазията му. Във всеки случай, тя няма да притежава категоричност, а търпение.

.

За ВСИЧКИ ЗОДИИ - ТУК :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама