Идеалният Св. Валентин за всяка зодия


Идеалният Св. Валентин за всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Наближава Св. Валентин, Денят на любовта. Можете да я видите в парковете, по улиците, в магазините... Навсякъде има хора, които се държат за ръце, обичат се и правят планове за този ден. Как ще го прекарате зависи от вас, но замисляли ли сте се, че зодията ви също може да окаже влияние?

Ето какво представлява Св. Валентин за всяка зодия:

Овен

(21 март - 19 април)

Получавате огромен букет цветя от таен обожател. Намирате го за ужасно вълнуващо. Прекарвате деня в чудене от кого ли може да бъде, а вечерта се отдавате на чаша вино и продължавате да мислите за това кой ви е изпратил този подарък.

Телец

(20 април - 21 май)

Имате невероятен късмет в лотарията и печелите голяма сума. Така ще можете да се отдадете на любимите си глезотии и ще пътувате и опитвате храни от всяка точка на света. Това ще гарантира, че до следващия Св. Валентин ще имате гадже.

Близнаци

(22 май - 21 юни)

Напитки, последвани от повече пиене. Искате да се почувствате толкова пияна, че да забравите за Св. Валентин и желанието си за връзка като цяло. Предпочитате да се отдадете на алкохола. Така със сигурност никой няма да ви нарани.

Рак

(22 юни - 22 юли)

Шоколадови млечни шейкове, шоколадов пай, а след това и асортимент от фини шоколадови бонбони, всичко това гарнирано с гореща чаша горещ шоколад. За вас Св. Валентин е свързан изцяло с удоволствието, а ако има и с кого да го споделите, още по-добре. Но и да няма, важното е, че има шоколад, който можете да консумирате и сами.

Лъв

(23 юли - 22 август)

Лъвовете обичат да се чувстват желани, затова на 14-ти февруари очаквате половинката ви да ви глези изключително много. Да ви накара да се почувствате още по-ценна и сякаш сте кралица в този ден.

Дева

(23 - 22 септември)

Само една целувка, докато стоите на мост, държейки ръцете си и гледайки как светлините на града блещукат по водата. И ако е възможно да поискате още едно нещо, то би било да останете така завинаги и да запазите този перфектен момент.

Везни

(23 - 22 октомври)

Искате да гледате изгрева и залеза с любимия и просто да не правите нищо през останалото време. Да си лежите в леглото, проследявайки движенията на слънцето. И няма да се чувствате така, сякаш сте загубили минута. Това ще бъде най-пълноценното време за вас. Време, което не бихте заменили за нищо друго.

Скорпион

(23 октомври - 22 ноември)

Бутилка вино, маса и цигулка на брега на езеро. С лебеди. А до вас седи любимият ви в прекрасен костюм. И държи годежен пръстен. А от храстите изневиделица се появява фотограф, който да заснеме момента, в който казвате "ДА". За вас именно тези моменти са най-ценните в живота и бихте го преживявали всяка година точно на тази дата, ако можехте. Но щом откриете любовта на живота си, всеки ден за вас става Св. Валентин.

Стрелец

(23 ноември - 21 декември)

Иска ви се да срещнете някой случайно, химията помежду ви да е толкова силна, че да не можете да свалите ръце един от друг. Да се усамотите някъде и да прекарате нощта заедно. А какво ще се случи след това… като му дойде времето ще го мислите.

Козирог

(22 декември - 20 януари)

Само една картичка за Св. Валентин, това е всичко. Само един знак, че някой го е грижа за вас, за да ви измъкне от студа, сковал ви както отвън, така и отвътре. Това е всичко, което е нужно, за да ви направи щастливи. Не е толкова много, нали?

Водолей

(21 януари - 18 февруари)

Защо ако нямате половинка, трябва да скучаете на Св. Валентин. Може да излезете и да се забавлявате в някой бар, където да забиете мъж за една нощ.

Риби

(19 февруари - 20 март)

Мечтаете си за богата вечеря в близост до горяща камина. Искате да направите нещо нетипично, различно от общоприетите представи за романтика. Затова се отдавате на нещо диво и първично. Представяте си всичко това в комбинация с чаша вино, а за десерт, секс пред същата тази камина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама