Идва годината на Земното прасе. Ето какво ви чака


Идва годината на Земното прасе. Ето какво ви чака
Снимка: iStock/Guliver

Китайската Нова година започва на 5 февруари 2019 и ще премине под знака на Земното прасе и е свързана с последната, дванадесета зодия от китайския хороскоп.

Зодия прасе сте, ако сте родени през 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 и 2007.

Според китайския хороскоп годината на Земното прасе ще бъде изпълнена с много късмет. Ако сте решили да инвестирате в нещо, сега е точният момент. През тази година обаче ви очакват и много трудности, затова ще се наложи да дадете всичко от себе си, за да се справите с тях. Най-добрият начин да привлечете късмета към себе си е със статуетка на прасе.

Ето какво да очаквате през годината на Земното прасе според своята китайска зодия:

Работа

Ако сте зодия Заек, Вол, Плъх, Петел, Коза или Прасе, ще сте изпълнени с енергия и ще се готови за нови предизвикателства. Ще имате възможност да реализирате целите си, но ще трябва да се потрудите здраво. Успехите ще са на лице съвсем скоро, най-вероятно между юли и октомври. Дайте всичко от себе си, ако искате да жънете успехи след това.

Ще имате много възможности, от които задължително трябва да се възползвате. Колкото и трудно да е, не се отказвайте от мечтите си, защото тази година всички те ще се превърнат в реалност. Поставете в портфейлите си китайски монети, за да привлечете пари.

Тигър, Кон, Куче, Дракон, Маймуна и Змия ще трябва да балансират усилията си. Вие ще успеете да постигнете целите си само през месеците октомври и ноември.

Здраве

Плъх, Вол, Куче, Змия, Коза и Маймуна ще имат проблеми с нервите през тази година, затова се опитайте да сте по-спокойни. Спортувайте редовно и поставете статуетка на костенурка в дома си, за да запазите баланса. Избягвайте стресови ситуации, за да бъде пълноценна годината ви.

Прасе, Тигър, Петел, Дракон, Кон и Заек ще имат много енергия през 2019, но все пак не бива да надценявате възможностите си. Поставете бамбук в западната част на дома или офиса си, за да привлечете положителна енергия към себе си.

Любов и щастие

Плъх, Прасе, Заек и Куче определено ще имат щастливи връзки през тази година. 2019 ще донесе много любов в личен и професионален план на зодиите Тигър, Маймуна, Коза, Змия. Те също така ще имат много възможности, които ще им помогнат да постигнат целите си.

Кон, Вол, Петел, Дракон и Прасе ще бъдат здрави и много щастливи през тази година. Много благоприятно ще е първото тримесечие за жените със зодии Змия, Вол, Тигър и Маймуна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама