Интересни черти от характера на зодия Лъв - Част 2


Интересни черти от характера на зодия Лъв - Част 2
Снимка: iStock/Guliver

Вече сме в месеца на зодия Лъв. Царя на зодиака. Владетеля на останалите зодии. Определено можете да чуете за множество лоши черти на Лъвовете. Да, те са суетни и доста егоистични понякога. Това, обаче не означава, че не притежават някои уникални качества. Можете да разберете това, единствено и само след като ги опознаете напълно. Чак тогава ще разберете, че всъщност имат много интересен характер. Вижте няколко интересни черти на представителите на зодия лъв, които със сигурност не знаете.

6. Искрени са - Те мразят лицемерието. Предпочитат да ви кажат всичко в очите, вместо да говорят зад гърба ви. За тях няма значение как ще се почувствате, просто държат да бъдат искрени с хората около себе си. Ако представител на този зодиакален знак се държи добре с вас и ви обсипва с комплименти, можете да сте сигурни, че са искрени.

7. Общителни са - Те обожават да са заобиколени от нови и различни хора, с които могат да поведат разговор на всякаква тема. Неусетно се превръщат в душата на компанията. Обичат да застават под светлините на прожекторите и се чувстват най-добре когато са в центъра на купона.

8. Отговорни са - Лъвовете винаги спазват обещанията си. Ако ви кажат, че ще направят нещо, то можете да бъдете сигурни, че няма да се отметнат. Винаги подкрепят думите си с действия. Сигурни сме, че няма да ви разочароват.

9. Оптимисти - Те винаги успяват да видят положителната страна на нещата, колкото и невъзможно да изглежда това. Никога няма да видите Лъв, който се фокусира върху проблемите и се оплаква. Това е така, защото те вярват в себе си и никога не се съмняват, че всеки проблем има своето решение.

10. Чар - Те притежават наистина невероятен чар, с който успяват да пленят много сърца. Магнетизмът, който излъчват им помага да спечелят всеки, който си изберат.

Припомнете си останалите черти на тази зодия  статията ТУК

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама