Интересни характеристики, които трябва да знаете за Близнаци


Интересни характеристики, които трябва да знаете за Близнаци
Снимка: iStock

Близнаци (21 май - 20 юни)

Поради вътрешната двойственост на Близнаците, те често погрешно се определят като двулични. В действителност обаче Близнаците рядко имат тайни планове с лоша цел. Игриви и детински любопитни, Близнаците непрекъснато сменят различни страсти, хобита, кариери и групи от приятели. Те са социалните пеперуди на зодиака: Тези бързо приобщаващи се близнаци могат да говорят с всекиго за каквото и да било. Може да ги намерите да бръмчат по happy hour промоции, вечери или на някой дансинг.

Сезонът на Близнаците започва на 21 май, ден, който възвестява началото на жегата и наелектризиращото лято. Близнаците съответно са отлични когато са  в процес на промяна и трансформация. Тези любопитни Близнаци са страхотни пионери, използвайки своята енергия, за да оглавят иновативни творчески проекти. Безстрашни мислители, Близнаците винаги са готови да опитат нещо ново. Но след като споделят прогресивната си визия със света, най-добре е тези близнаци да се върнат към идеята: Тези хиперактивни въздушни знаци имат кратки интервали , в които са със съсредоточено внимание и са най-доволни, когато могат да се движат безпроблемно от една идея към друга.

СКОРПИОН И ЛЪВ - ДВОЙКА ЗА ПРИМЕР

И Близнаците, и Девата се управляват от Меркурий, планетата на комуникацията. Въпреки споделянето на обща управляваща планета, обаче, тези два знака са противоположни в подходите си: Близнаците изразяват емоциите външно, докато Девата ги таи дълбоко в себе си. Близнаците се ориентират към крайния изход от ситуацията, така че тези близнаци обичат да си говорят и често жестикулират с ръце (което се оказва частта от тялото, която е характерна за Близнаците). Общуването е от първостепенно значение за тях и те предпочитат плавното предаване на потоците информация. Те обичат да пишат съобщения в социалните мрежи почти толкова, колкото обичат да говорят с хората на живо. Всъщност стилът на изразяване често е дори по-важен за жизнерадостните Близнаци от това, което всъщност се казва в посланието, и те трябва да бъдат внимателни, за да не кажат нещо необмислено в бързината. Друго невероятно качество на Близнаците обаче е, че тези естествени хамелеони могат бързо да се възстановят дори от най-срамните моменти от най-неловките ситуации, в които попадат понякога. Близнаците се живеят на прекалено бързи обороти, за да могат да се погрижат за неловките, погрешни стъпки, които правят: те просто продължават напред. Въпреки всичко винаги трябва да имате едно наум, ако партньора ви е представител на тази зодия. Доста често те могат да бъдат непредвидими за околните, дори и за най-близките си хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама