Японски хороскоп разкрива каква жена сте


Японски хороскоп разкрива каква жена сте
Снимка: Sasin Tipchai / Pixabay

Във всяка култура астрологията е намерила своето място и се е развивала с вековете. На изток японският хороскоп е не по-малко популярен от китайския, но по необясними причини не е успял да „пробие“ в Западния свят. Затова днес ще му дадем възможност да се докаже. Характерното при него е, че зодиите не са животни, а в повечето случаи изобразяват различни растения, типични за прекрасната японска флора.

Черешов цвят (15.02 – 20.03)

Представителките на този знак са енергични, спонтанни и настроени положително към света. Често обаче се „парят“, защото рядко имат търпение да изчакат подходящ момент, за да предприемат дадено действие. Добре е да бъдат по-упорити и псотоянни, за да постигнат целите си.

Слънце (21.03 – 29.04)

Вие сте ненадминати идеалисти. Имате две движещи сили в живота – мъдростта и красотата. Копнеете за справедливост. Няма да сгрешите, ако винаги се вслушвате в интуицията си.

Бамбук (30.04 – 04.06)

Дамите, родени под знака на Бамбук, са силно екстровертни, обичат социалните контакти, пътуванията и новите преживявания. Често се превръщат в център на внимание, а гъвката им личност им помага да се адаптират към всякакви промени.

Оризище (05.06 – 06.07)

Тези дами са отдадени на работата си и са внимателни към всеки детайл. Борбени, не биха се отказали от мечтите си, каквото и да им коства това. Никога няма да ги чуете да се оплакват, но това има своята цена – не търпят някой да показва слабост.

Лотос (07.07 – 01.08)

Лотосите са безкрайно чувствени и нежни създания. При тях най-често стои на дневен ред противопоставянето „чувства – разум“. Това обаче не им пречи с детска радост да гледат през розовите си очила и да се радват на живота.

Мост (02.08 – 27. 08)

Вие сте връзката между два бряга, два свята, две вселени. Родени сте, за да помагате. Привличат ви странните явления, задграничните пътувания, изкуството. Имате много развито „шесто чувство“, което понякога плаши околните.

Хризантема (28.08 – 10.10)

Любопитни, чаровни и добродушни, с лекота налагате мнението си над околните. Трябва обаче да си дадете сметка, че съвършенството е непостижимо.

Градина (11.10 – 11.11)

Възприемате живота като вълнуващо приключение. Въпреки че се сблъсквате с много препятствия, сте напълно уверени в успеха си. Препоръчително е обаче да сдържате своята директност, тъй като често обиждате хората около себе си.

Императрица (12.11 – 20.12)

Представителките на тази зодия демонстрират силен характер и несломима воля. Изключително целеустремени, не се предават преди да получат това, което искат. Най-голямата им слабост е фактът, че понякога са склонни към твърде голяма горделивост.

Луна (21.12 – 14.01)

Луните са крехки създания, отдадени на идеята за любовта. Те са тихи и спокойни, рядко можете да ги видите ядосани. Изключително трудно понасят разделите и промените, независимо с какво са свързани те.

Беладона (15.01 – 14.02)

Нежността, разумността и предпазливостта са вашите козове. Но под маската на „ледена кралица“ се крие страстна, свободолюбива и борбена личност. Винаги изказвайте мнението си открито.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама