Жената Скорпион - опасен чар и ум като бръснач


Жената Скорпион - опасен чар и ум като бръснач
Снимка: Pixabay

Случвало ли ви се е да влезете в помещение и да се почувствате странно привлечен от загадъчна непозната жена, вперила погледа си незнайно къде? Ако това е така, то има голяма вероятност красивата мистерия, привлякла вниманието ви, да е зодия Скорпион.

За жените, родени през ноември и последните дни на октомври, сме чували какво ли не – прекалено горди, опасни, ревниви, отмъстителни, жестоки, безчувствени, безскрупулни, фатални и пр. и пр… Но зад тази фасада от стереотипи се крие далеч по-дълбоката, чувствителна същност на скорпионските момичета.

Понеже са до болка честни, откровени и никога няма да ви спестят истината, колкото и болезнена да е тя, ви съветваме да не се шегувате с тях. Защото те усещат хората до себе си, интуитивни са, дълбоко проницателни и мразят да ги лъжат. Така че имайте едно на ум... и да не кажете, че не сме ви предупредили.

Жената скорпион е магнетична, съблазнителна и понякога дори лукава. Тези типични женски черти обаче далеч не означават, че обича да си слага розови очила. Напротив – този цвят е табу за нейната мъжествена същност. Според някои дълбоко в нея е залегнало разочарованието, че не се е родила мъж.

Тези дами са силни, самостоятелни и никога не биха молели за чужда помощ, без да имат основателна причина. Някоя представителка на друг зодиакален знак типично по женски би се възползвала от своята крехкост и беззащитност, но не и тя! Ако трябва би прескочила планини и морета, само за да ви натрапи, че тя може и САМА!

Снимка: Getty Images/Guliver

Нейното сърце не се печели лесно. Възможно е да предизвикате интереса й, но не очаквайте да се разтопи в краката ви. Тя е прекалено взискателна. Няма абсолютно никакъв смисъл да флиртувате с нея, ако търсите просто развлечение или секс.

Не само че нямате никакъв шанс, но и рискувате да предизвикате гнева й. Тя е много търпелива, но се носят легенди за нейната избухливост. Може да е тиха като кошута и дива като истинска тигрица. Така че, ако това се случи...е..Бог да ви е на помощ!

Много битки ще са необходими, за да се хвърли в обятията ви, но повярвайте, когато това се случи, вие ще сте най-големият щастливец на света! Никой никога няма да ви е обичал по начина, по който ще го прави тя. Жената на ноември ще позволи на инстинкта си на оправно момиче да отстъпи назад, за да ви покаже, че ви цени вашето мнение. Ще ви позволи да запалите цигарата й, въпреки че отлично знае как се прави това, но също така е наясно, че така е много по-изискано.

Не очаквайте от нея да разгласява публично връзката ви или да поства ежедневно снимки в мрежата – за нея това е чиста и излишна проба показност. Истинските чувства нямат място за демонстрации, нали така? Или както е казал Талмуд „Щастието обича тишината“.

Пословична е страстта и дълбоката сексуалност на жената Скорпион. Сексапилът сякаш струи от всеки сантиметър от тях, замайва ви, а опасния й чар може да ви докара до там, че дори да не знаете от къде ви е дошло.. И единственият начин да преборите с изкушението е да му се отдадете!

 

Снимка: Деми Мур (11.11.1962 г.) Източник: Getty Images/Guliver

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама