Жените от тази ЗОДИЯ могат да имат всеки мъж...


Жените от тази ЗОДИЯ могат да имат всеки мъж...

Има много жени, които цял живот не успяват да завладеят сърцето на мъжа, който обичат. Има и такива, които завладяват много повече от едно мъжко сърце и не знаят какво значи поражение на любовното бойно поле. Има една зодия, която рано или късно успява да грабне сърцето на всеки, който сама поиска. Тази зодия е...

БЛИЗНАЦИ

Жените Близнаци имат подход към мъжете и това си личи още от тинейджърските им години. Всички момчета в училище обръщат глава след тях по коридорите, но Близнаците не удостояват всеки с вниманието си, а само тези, които те желаят.

Първата любов на жените от тази зодия пламва и угасва бързо именно по нейно желание. Тя ръководи повечето връзки в живота си. Най-силното оръжие на Близнаците е самоувереността и правилната им оценка на личните качества. Мъжете обичат уверени жени, а не такива, които хленчат и се вглеждат прекалено много в недостатъците си.

Жените от зодия Близнаци имат всички качества, за които един мъж би мечтал. Смели са, дръзки са, обичат приключенията и страстта е в кръвта им. Те са интелигентн и мъжете никога не скучаят в компанията им. Импулсивността е още една черта, която противоположния пол обожава.

Близнаците са жени, които знаят какво искат и знаят как точно да го постигнат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама