Жените от тези зодии лесно подлудяват мъжете


Жените от тези зодии лесно подлудяват мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена е красива по свой начин, независимо от физическия си външен вид, харизма или положителна енергия, която излъчва и предава по специален начин. Астролозите вярват, че жените, родени под следните зодиакални знаци, имат специално магнетично привличане, което може да подлуди мъжете!

Козирог

Жените, родени под този зодиакален знак, са доста силни, имат стройна фигура и изразителни черти на лицето, които е трудно да се забравят. Обикновено са брюнетки, със светли очи и перфектно тяло. Външният вид на жената Козирог е в съответствие с нейната силна и енергична личност, докато копринено гладката й кожа ще накара всеки допир да остане в паметта ви завинаги.

Лъв

Силни, уверени и смели, жените Лъвове са известни с доминиращото си поведение. Освен това са много елегантни. Те ще спечелят във всеки спор, а вие дори няма да знаете как! Те обичат модата и винаги са елегантни и добре облечени, от главата до петите.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ ИМАТ НАЙ-ТРУДЕН ХАРАКТЕР

Скорпион

Красивите, мистериозни и чувствени жени Скорпион са много привлекателни. Тънки крака, широки рамене, незабравимо лице с чувствени устни и пронизващи очи - това са тези уникални черти, които правят жените Скорпион специални. Те обичат да се обличат добре, но изисканият им вкус никога няма да им позволи да отидат твърде далеч! Красотата им не може да бъде описана с думи и човекът, който ще спечели сърцето им, ще стане най-щастливият човек на света!

Стрелец

Жените, родени под този знак, са най-горещите от всички зодиакални знаци. Те по принцип са доста високи, имат атлетична фигура и имат естествен талант, когато става въпрос за чара на противоположния пол. Надарени са с красиво и удължено лице, изключително чело и изразителни и светли очи. Любимият им стил е спортен и ежедневен, но когато искат да се представят в най-добрата светлина, те знаят как да го направят по най-добрия възможен начин. Те винаги са оригинални и могат лесно да привлекат вниманието ви. Можете да ги забележите моментално дори в компанията на красиви жени, защото те излъчват особена харизма и чар, когато се чувстват уверени!

Водолей

Жените Водолей имат красиво кръгло лице и блед тен. Очите им са големи и мили, а погледът им - пронизителен и откровен. Имат чувствени устни, меки и доста привлекателни. Те не обръщат много внимание на модата и знаят, че когато застанат пред партньора си, той вече няма да мисли как са облечени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама