Жените от тези ЗОДИИ могат с лекота да накарат мъжете да им се подчиняват


Жените от тези ЗОДИИ могат с лекота да накарат мъжете да им се подчиняват
Снимка: Istock/Guliver

Мъжете винаги са вярвали в своята всемогъща и неограничена власт над жените. Поради тази причина има схващане, че представителките на красивата половина на човечеството трябва да се подчиняват на партньорите си и да се вслушват в тяхното мнение.

Някои жени наистина предпочитат да дадат възможност на мъжете да доминират над тях, но има и дами, които очевидно не спазват това неписано правило. Освен това самите те са в състояние да подчинят партньорите си, защото лесно печелят всяко мъжко сърце. Вижте кои са тези зодии:

Скорпион

Жената Скорпион дори не е необходимо да измисля подробни планове и сложни схеми, с които да привлече и подчини мъжете. Това се дължи на факта, че тя буквално е в състояние да получава толкова много енергия от околната среда, която ѝ е достатъчна, за да "неутрализира" всеки мъж.

Това се отнася не само за представителите на силната половина на човечеството, но и за жените, независимо дали са приятелки, роднини или просто познати. Жената Скорпион не само напълно покорява хората, но и черпи сили от тях, като не дава нищо в замяна. Ако сте слаб човек и не искате да станете жертва на енергиен вампир, бъдете внимателни, когато се занимавате с жени, родени под този знак.

Лъв

Ако жена Лъв се влюби в някого, тя го заразява с любовта си. И тогава с удоволствие получава внимание и дори е в състояние да подчини този човек. От една страна може да изглежда, че жената Лъв е готова да пожертва себе си в името на своя избраник. Това обаче далеч не е така. С това поведение тя има конкретна цел - да натрупа максималния брой плюсове в очите на своя мъж. По такъв нетривиален начин тя просто се застрахова срещу изводите, от които не се нуждае, които той може да си направи, когато огънят на страстта угасне. Веднага щом целта е постигната, жената Лъв ще покаже истинското си Аз. А това може изобщо да не ви хареса, защото представителките на тази зодия могат да бъдат много избухливи.

ТЕЗИ ДВА ЗОДИАКАЛНИ ЗНАКА СА НАЙ-МЪДРИТЕ ОТ ВСИЧКИ

Дева

Първоначално жената Дева изглежда много тиха и скромна. Въпреки това, специалистите по астрология съветват мъжете да бъдат изключително внимателни. Човек не бива да се заблуждава от външните прояви на нежност, защото в жена, родена под този знак, кипи истински вулкан от страсти, който много малко мъже могат да угасят! Жената Дева е изключително придирчива и взискателна към партньора си. По време на активното търсене на новата си половинка тя отправя особено високи изисквания и всъщност търси своята нова жертва.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама