Жените от тези зодии никога не признават любовта си


Жените от тези зодии никога не признават любовта си
Снимка: iStock/Guliver

Жените от тези зодии пазят любовта си в тайна. Ето кои са те.

Овен

Самоуверена и дръзка жена Овен не е свикнала да показва слабост на характера. Тя се стреми да изгради образа на делови и независим човек, поради което пази чувствата си в тайна.

ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ ОЧАКВАТ ТЕЗИ ЗОДИИ ПРЕЗ АПРИЛ

Близнаци

Жените от този знак се смятат за двулични. Но те никога не дават големи обещания. Близнаците не обичат сериозните връзки, харесват мимолетните и неангажиращи романи. И в това отношение те са изключително сдържани в разкриването на чувствата си.

Дева

Жената от този знак не вярва в любовта. Тя се нуждае от мъж, който притежава мъдрост и самочувствие. И едва тогава ще започне да мисли за сериозна връзка.

Старите души ви обичат безусловно, защото виждат истинската красота на душата ви

Скорпион

Жените от този знак имат труден характер. За да установят лични взаимоотношения, те трябва да преодолеят много пречки, включително и собственото си недоверие. Скорпионът може да признае любовта си, но само ако любимият му премине няколко теста.

Стрелец

Любовта и жената Стрелец - това са две напълно несъвместими неща. Тези дами обичат независимостта и свободата. Те дори са способни да сложат край на връзката, ако усетят, че започват да се влюбват.

Любовни хроники: Стинг и Труди Стайлър

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама