Жените от тези зодии са КРАЛИЦИ на драмата


Жените от тези зодии са КРАЛИЦИ на драмата
Снимка: iStock/Guliver

Склонни ли сте да се възползвате от всяка ситуация? Правите ли всичко, за да бъдете в центъра на вниманието, дори това да включва драматизиране на ситуацията и измислени истории? Ако е така, значи може би ще откриете вашия зодиакален знак в долните редове. Зодиите, които сме изброили, се отличават със специална способност да драматизират всичко излишно.

Рак

Ракът не се страхува от чувствата си, каквито и да са те. Упоритостта му е положително качество, но понякога с цялото си поведение започва да се състезава за вниманието на другите хора. Обикновено жената Рак започва да действа по този начин или защото ѝ липсва внимание, или защото е затрупана с емоции. В такива моменти тя е в състояние рязко да прекрачи всички граници и да започне да се държи като разглезена принцеса. В такава ситуация е най-добре да ѝ обясните, че това поведение не е коректно.

Лъв

Жената от зодия Лъв е истинската кралица на драмата. Тя обича да бъде в светлината на прожекторите и има висок жизнен стандарт. Вярва, че заслужава най-доброто и не прави компромиси със себе си. Но тя не разбира, че има разлика между страстта и драмата.

За да си представите как се чувства тя, когато не получи това, което иска, тогава си спомнете как изглеждат децата, които се борят за любимата си играчка. Лъвицата в опит да задоволи капризите си може да започне да се държи много, много арогантно и егоистично.

Скорпион

Страстта на жената Скорпион може да приеме много форми. И има моменти, когато нейният темперамент принуждава човек да надхвърли нормалното поведение. Този знак е известен със своето постоянство, но ако Скорпионът е разстроен от нещо, то се развива в агресивност. Ако се окажете до жена от тази зодия в такава ситуация, бягайте! Защото когато жената Скорпион се разстрои, гневът ѝ се изразява в твърде драматично поведение. В такива моменти тя може да бъде много жестока. Вместо да се опитвате да я успокоите с разумен аргумент, по-добре е да изчакате бурята да утихне.

НАЙ-МОЩНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Стрелец

Жената Стрелец гледа на живота с ентусиазъм и дори любовта към драматизма най-често не е отрицателна. Но това не означава, че при разочаровани чувства тя няма да може да ви обиди. Жената Стрелец често казва неща, които по-късно я поставят в неприятни ситуации. Освен това, ако има нужда от нещо, тя ще се опита да ви очарова с думи, за да постигне целта си.

Водолей

Жената Водолей не винаги се стреми да бъде в центъра на общото внимание, но се отличава с темпераментния си характер, така че е невъзможно да се предвиди точно кога ще "избухне". В края на краищата, след тази "експлозия" тя бързо се превръща в кралица на драмата. Когато обаче осъзнае, че няма причина да драматизира ситуацията, се успокоява също толкова бързо. Просто трябва да ѝ дадете време, за да осъзнае какво се случва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама