Жените от тези зодии си падат по чужди мъже


Жените от тези зодии си падат по чужди мъже
Снимка: iStock/Guliver

Някои жени са готови на всичко, за да отмъкнат чужд мъж. Но представителките на три зодии са способни да го направят по най-безсрамния начин. Научете кои са те и се пазете от тях.

Скорпион

Скорпионът е най-опасната жена от зодиака. Трудно е да победиш такава съперница. Мъжете на мига падат в нейния плен. Скорпионите са отлични манипулатори, които веднага виждат слабостите на околните. Те атакуват жертвата си директно в слабото място. Основният недостатък на този женски знак е, че е твърде меркантилен. Ако успеете да докажете на мъжа си, че тази жена се интересува само от пари, той бързо ще я напусне.

Рак

Раците умело се прикриват зад ангелското си лице. В очите на мъжете представителите на този знак изглеждат изключително срамежливи. До такава жена мъжът се чувства силен и отговорен. Съперницата Рак трябва да бъде провокирана, за да покаже истинското си лице. Ако успеете да я разобличите и да свалите маската ѝ, мъжът ви бързо ще се откаже от нея.

Стрелец

Жените Стрелец са най-коварните в зодиака. Те се стремят към независимост на всяка цена и са готови на всичко, за да я постигнат. Дамите Стрелци предпочитат да имат романтични отношения със семейни мъже, защото могат по-лесно да ги манипулират. Жените от този знак показват на мъжете, че ги разбират и проявяват съчувствие към тях. Но най-голямата слабост на жената Стрелец е желанието ѝ да установи контрол над мъжа. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама