Жените от тези зодии винаги се влюбват в неподходящ мъж


Жените от тези зодии винаги се влюбват в неподходящ мъж
Снимка: Pexels

В момента, в който една жена се влюби, тя престава да забелязва недостатъците на своя избраник и е уверена, че житейските им пътища оттук нататък ще вървят успоредно един на друг. Но след време тя започва да осъзнава, че се е обвързала с неподходящия човек. Според астролозите някои жени са като магнит за неправилните мъже.

Овен

Родената под знака на Овен жена се отличава със смелост, решителност, изключителен ум, отдаденост и самочувствие. Тя винаги знае какво иска и го постига. Заради прекомерното си самочувствие, тя мисли, че ще успее да извлече най-доброто от мъжа до себе си. Прекалената самоувереност често подвежда жената Овен. В момента, в който се влюби, тя вярва, че нейният потенциален партньор няма да може да й устои. Жената Овен се опитва с всички сили да привлече вниманието му и не приема откази. Когато осъзнае, че е положила толкова много усилия, за да изгради връзка с мъж, който не е подходящ за нея, тя коренно се променя.

Скорпион

Коварна, амбициозна и упорита, жената Скорпион е в състояние да премести планини, за да постигне целите си. Тя не би се отказала от плановете си дори в особено трудни ситуации. Именно това качество е нейният основен недостатък. Преследвайки целта си, жената Скорпион забравя да се вгледа по-отблизо в партньора си и да забележи, че двамата нямат нищо общо.

ТОВА СА НАЙ-ЛЪЖЛИВИТЕ ЗОДИИ

Стрелец

Енергичният и общителен Стрелец не може да живее в мир: душата на жената от този знак непрекъснато жадува за нови впечатления и емоции. Тя вярва дори в невъзможното: приказки, мечти и принца на белия кон.  Стрелецът често живее в собствените си фантазии.

Риби

Жената Риби е не по-малка мечтателка. Тя е нежна, мъдра и чувствена по природа. Често жената от този знак е толкова затънала във фантазиите си и осъзнава своята самота едва на по-късен етап. Осъзнавайки, че времето минава, а тя е сама, дамата Риби се впуска в активно търсене на сродната си душа. Но в подобна ситуация тя често прави неправилен избор и свързва живота си с напълно неподходящ мъж.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама