Жените от зодия Дева са необикновени. Ето защо!


Жените от зодия Дева са необикновени. Ето защо!
Снимка: iStock

Жените Деви се различават от останалите нежни представителки на зодиака. Те са необикновени и специални.

Често са неспокойни. Те смятат, че могат да решат всеки проблем, но практически това не е така. И тогава стават много тревожни, просто защото искат да владеят положението, а разбират, че не могат. Ако в такъв момент се прояви деликатност към тях, постепенно се отпускат и успокояват. Тази им особеност трябва да бъде разбирана от всеки мъж, ако иска да ги спечели. Те са енергични дами и могат да направят всеки мъж щастлив, ако той се съобразява с техните състояния и потребности.

Жените от тази зодия добре знаят какво искат от един мъж и няма да се задоволят с по-малко!

По отношение на секса Девите не си правят илюзии. Не мечтаят за супер мъже в леглото, но мразят тези, които се държат като завоеватели. Предпочитат мъже, които могат да се владеят, да чакат търпеливо, да бъдат кавалери и романтици. За тази жена ухажването е по-важно от самия секс. От друга страна тя мрази сцените на ревност и многото приказки в леглото след секса. Лошото е, че понякога точно тя самата започва да прави анализи, съсипва романтичното настроение и разбира се, никога не признава това.

Девата е доста дива в леглото, но ако нещо не й хареса в поведението на мъжа, тя категорично поставя граница и трудно може да бъде накарана да направи нещо, което не отговаря на разбиранията й за приятен секс.

Много е важно какво правите след секса.

Ако един мъж обърне гръб и заспи, може да бъде поканен със студена любезност да си тръгне веднага даже й да е твърде сънен.

Но ако й направи кафе или нещо вкусно, тогава Девата ще бъде много доволна.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама