Женски седмичен хороскоп за 10-16 май


Женски седмичен хороскоп за 10-16 май
Снимка: iStock/Guliver

Следващата седмица на май ще донесе много приятни изненади и възможности за дамите от всички зодии, ако следват съветите на астролозите.

Овен 

Астролозите препоръчват да разчитате на съдбата и просто да вървите по течението известно време. Тази тактика ще ви помогне да не пропуснете обещаващи възможности, както в бизнеса, така и в личния си живот. 

Телец

Дамите от този знак ще има за какво да се притесняват тази седмица, а астролозите препоръчват да се съсредоточат върху техниките за облекчаване на стреса. През този период успехът няма да закъснее, ако не се поддадете на трудностите и потърсите подкрепа от най-близките си.

Близнаци

За жените от този знак е добре да започнат седмицата с позитивни мисли и да не се поддават на негативни емоции. Късметът ще бъде на страната на тези, които са свикнали да печелят.

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ВСЯКА ЗОДИЯ ПРЕДИ КРАЯ НА МАЙ

Рак

Жените от този знак е добре да разчитат преди всичко на себе си и да не се доверяват на съвети. Още в средата на седмицата ще се появят примамливи оферти, които не бива да отказват. 

Лъв

Дамите Лъв е добре да се настроят за активна седмица. Това ще им помогне да мобилизират силите си и да постигнат нови успехи, както в бизнеса, така и в любовта. Енергията на планетите ще бъде нестабилна, което означава, че жените от зодия Лъв ще трябва да разчитат на собствените си сили. 

Дева

Девите започват период, в който трябва да възприемат отговорен подход към бизнеса и да не си позволяват твърде много. Астролозите препоръчват да започнете седмицата с упражнения за постигане на  вътрешен баланс, така че в критична ситуация да не правите непоправими грешки. 

Везни

Тази седмица на май ще бъде успешна за жените Везни, ако не се съмняват в способностите си, а също така и ако запазят плановете си в тайна. Дамите от този знак ще могат да привлекат успех, ако са уверени в себе си и спрат да търсят одобрение отвън.

Скорпион

Жените от този знак не трябва да забравят за отговорността и способността да пазят тайни. Астролозите предупреждават, че няма да е лесно да постигнете успех, но способността да разпознавате врагове и недоброжелатели ще ви помогне.

КОЙ СИ БИЛ В МИНАЛИЯ СИ ЖИВОТ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Стрелец

Започнете седмицата с приятни промени. За да премине целият май в положителна посока, трябва да се погрижите за себе си, да смените гардероба си, да  боядисате косата си  или да се поглезите със спа процедури. 

Козирог

Тази седмица дамите Козирог ще имат възможност да затворят вратите на миналото и да започнат нов период от живота, изпълнен с успех и позитивни емоции. Съветът към тях е да не се противопоставят на промените.

Водолей

Жените Водолей е добре да разберат кои думи плашат късмета и да ги изключат от речника си. Тази седмица енергията на планетите ще бъде в дисонанс, което може да предизвика поредица от проблеми.

Риби

Рибите няма да чакат дълго успеха. Важно е през този период да отговарят не само за действията, но и за думите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама