Как да го облечем според зодията му?


Как да го облечем според зодията му?
Снимка: iStock

Нека не се лъжем, няма жена, която не се е чувствала изкушена да се намеси във фешън изборите на своята половинка. Било, за да го заведе на парти с колегите, на гости при мама и татко, на премиера или просто за разходка в парка. Колкото и подходящо, според нас, да се обличат мъжете, винаги има място за подобрение, пак според нас. Сега в тази деликатна задача на помощ идват двама силни съюзници – електронната търговия и… звездите.

В нашия фешън хороскоп ще ви дадем идеи какво допада и е подходящо за всеки от знаците, а онлайн шопингът е лесният, бърз и удобен начин да превърнете амбициите си по отношение на външния вид на вашия човек в реалност. Ако е колеблива Везна, може да поръчате 5 цвята, които да пробва, и да върне каквото не му допада, и то безплатно. Срамежливите Раци, които не обичат да се преобличат в пробни, могат да видят на спокойствие у дома как им стои нов модел. За практичния Телец винаги ще се намерят добри оферти с намаления, а за претенциозните Деви – възможност да се избира между стотици модели обувки, дрехи и аксесоари на най-различни брандове. В момента мъжката мода е на фокус в eMAG със страхотни предложения, така че, въоръжени със съвет от звездите, имате всички шансове да направите чудеса за стила на мъжа до вас, а и, защо не, да го запалите сам са следва модните тенденции, възползвайки се от удобството на електронната търговия.

ОВЕН

Ще уцелите в десетката с всичко, което се откроява, като предпочитат червено и черно. Те също така обичат и спортно облекло, прилагащо на дейните им натури, но отново трябва да е марково. Овенът няма притеснение да сложи скъп часовник, допадат му и дръзки акценти като златни копчета или интересни шапки.

ТЕЛЕЦ

Телецът цени комфорта над всичко друго, така че дрехите и обувките, които му допадат, са непретенциозни лесни за поддръжка. Стига да страните от етикет „само на химическо чистене” и да заложите на удобството, той ще е доволен. С джинси и суичър се чувстват най-добре, като често притежават много чорапи в един и същи цвят, така че никога да нямат несъответстващ чифт.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците отразяват своята двойственост чрез дрехите си и обичат да имат аутфит за всеки повод. Склонни към ярки силуети с интересни детайли, които на всеки друг биха стояли смешно. Колан, приличащ на направен от крокодилска кожа, официална риза с принт или дълго до земята палто – Близнакът изглежда чудесно, експериментирайки.

РАК

Сантименталната им страна се изразява в афинитет към ретро естетика, като в много случаи за тях ретро означава, че си го имат, откакто се помнят. При тях нови стилове не се приемат радушно, но могат да бъдат изкушени от добре познатите им модели в по-качествено изпълнение.

ЛЪВ

Те имат скъпи вкусове и обичат да се обличат в дизайнерски дрехи. Целта е да впечатляват и да стават център на вниманието и я постигат със смели щампи, ярки цветове и предизвикателни силуети. Ако на официално събитие видите мъж, облечен със смокинг като за премиера във Виенската опера, той със сигурност е Лъв.

ДЕВА

Благоразумни и практични, те предпочитат по-консервативни, добре скроени и качествени дрехи в приглушени и земни тонове, които могат лесно да се комбинират. Стилът им би могъл да се определи като евъргрийн. В същото време биха предпочели да умрат, отколкото да излязат с риза с липсващо копче или, недай боже, недобре изгладена.

ВЕЗНИ

Мъжете, родени под този знак, са едни от най-добре облечените в целия зодиак. Те не само имат поло в гардероба си, но и знаят с какво да го комбинират. Ще ги познаете и по мокасините на босо или кашмирения пуловер, наметнат на раменете. Целта им е винаги да изглеждат небрежно елегантни, без да си личи, че полагат специални усилия за това.

СКОРПИОН

Няма ситуация, в която страстта не взема връх в живота на Скорпиона, и модата не прави изключение. Те се обличат така, както се чувстват, като един ден може да ги видите с будистка риза, защо са получили прозрение, а на следващия с кожени панталони, за да покажат какви са бунтари. Носят черни очила вечер, съчетават отлично целия панаир от стилове в гардероба си и винаги са отворени да опитат нещо ново.

СТРЕЛЕЦ

Обичат да се чувстват млади, затова много от тях се обличат тийнейджърски. Предпочитат свободни и комфортни дрехи, джинси и маратонки, както и милитари стил. В същото време са способни на изненади и не се боят да сменят суичъра с хубав костюм.

КОЗИРОГ

Цялостното усещане за мода на Козирога е стилно и консервативно, като цели да направи заявка за личността му. За тях е обичайно да носят добре скроени костюми от 3 части, с винтидж аксесоари като джобен часовник. Харесват тъмните цветове като кафяво, синьо, сиво и черно.

ВОДОЛЕЙ

Артистични и нестандартни, те обичат да задават тенденции и не се страхуват да нарушават модните правила. Ще ги познаете по ярките и неочаквани акценти и мъжките бижута, като в същото време се придържат към естествени материи.

РИБИ

Много от тях са денди и обичат да се издокарват, когато имат повод. През останалото време залагат на спортно-елегантния стил, но винаги носят цветове, които си пасват идеално. Перфектните дрехи и обувки за тях са тези, с които едновременно се чувстват комфортно, но и стилни.

Вече знаете какво да вземете на мъжа до вас според зодията му, а в eMAG ни очакват страхотни модни находки – всичко, от което се нуждаем за есенно освежаване на гардероба, и то на атрактивни цени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама