Как да изберем перфектната татуировка според зодията ни


Как да изберем перфектната татуировка според зодията ни
Снимка: iStock/Guliver

Много хора, които избират да си направят нова татуировка, се ръководят от собствения си вкус или предпочитания. Каним ви да научите как да вземете под внимание вашия зодиакален знак, когато се решите да си направите татус.

Изборът на картината, която ще стои на тялото ви до края на живота ви, е доста важен и трябва да се вземе внимателно. Разбира се, всеки иска да не прави грешка, за които да съжалява след това. Татуировката може да бъде в различни стилове и да донесе на собственика си добър късмет. И ако търсите малко помощ за това, как да изберете своята татуировка, прочетете следващите редове.

Овен- красива рисунка

Когато става въпрос за избор на перфектен стил за татуировка, представителите на този знак ще искат да изберат нещо, което е едновременно стилно и смело. Всички рисунки са произведения на изкуството, но те ще изглеждат невероятни както на тетрадка или на платно, така и на кожата ви.

Телец- черно-бял татус

Когато става въпрос за стилове и художествени мотиви, които ще ударят сърцето на всеки Телец, винаги можете да заложите на класиците. Черно-бялата рисунка е татуировка, в която се използва само черно мастило. Този стил, който е гарантирано, че никога няма да излезе от мода, и е перфектен избор за Телец.

Близнаци- надпис

Близнаците са интелектуалците, любителите на знанието, мъдростта и думите, така че този знак със сигурност може да избере татус, под формата на надпис. Хората с този зодиакален знак ще искат да им се татуира добър цитат като постоянен почит и напомняне за големите писатели и мислители, на които се възхищават. Близнаците също биха искали да играят със шрифтовете, които биха искали да използват в опит да намерят перфектния начин да съвпадат със същността на фразата.

Рак-реализъм

Що се отнася до изкуството и артистични предпочитания, заземеният и реалистичен признак на Рак има тенденция да вижда красотата в реалността, което прави стила на реализъм идеален за тях. Една реална картина наистина ще се хареса на Рака защото той е експерт в най-малките детайли и нюанси на живота и се възхищава на тази красота, която другите не виждат. Те ще искат на кожата си да имат нещо истинско, реално съществуващо, защо не някой техен скъп човек.

Лъв- геометрични фигури

 Геометрия може да изглежда класическа, уникална, елегантна, когато е в комбинация, която ще завладее сърцето на Лъва. Представители на този знак са много горди от себе си, така че със този стил на татуиране ще демонстрират своя артистичен вкус, естествена благодат и любов за положително внимание. Това, което е невероятно за геометрични татуировки е, че те могат да вземат всеки обект и да го запълнят с уникален вид, и татуса винаги ще изглежда невероятно модерен.

Дева-традиционна татуировка

Девата е знак на зодиака, който е много сложен и обича класическия и вечен стил, така че не е изненадващо, че техният идеален стил на татуировка е традиционният. Всъщност, има десетки различни традиционни стилове, които са се развили по целия свят през вековете, но повечето хора мислят за татуировките като традиционен американски стил.

ТОВА СА НАЙ-РОМАНТИЧНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Везни-абстракция

Съвременният артистичен стил на абстрактни татуировки е чудесен за привлекателните Везни. Повечето татуировки имат специално значение за човека, който ги има, но абстракцията може да направи татуировката специална за собственика й и да изглежда напълно неразбираема за другите. Въпреки това, мистериозният и артистичен мотив  перфектно подхожда на Везните.

Скорпион-нео-традиционен

Има няколко неща, които могат да разграничат татуировка в нео-традиционен стил от традиционен. Но най-очевидната разлика е, че нео-традиционното рисуване има дълбочина и размер вместо плоско изображение. И когато става въпрос за Скорпион, това е най-добрият вариант за тях.

Стрелец-реалистични анимации

Стилът е интригуващ микс от класически татуировки с преувеличени илюстрации, боядисани с ултра ярки и забавни нюанси. Не е чудно, че този стил е предпочитан от един положителен и енергичен Стрелец. Стилът също е особено добър за анимационни изображения и определено е нещо по-различно. Точно към това се стремят Стрелците.

Козирог- племена

През последните няколко десетилетия популярността на племенните татуировки е отминала, но за Козирога, които обичат традицията, няма нищо по-хубаво от татуировката със символ на някое древно племе. Тези геометрични татуировки с черно мастило са символични и имат голяма значение за този зодиакален знак.

Водолей-акварел

Водолеите са истински художници, така че не е изненада, че перфектният стил за татуировка за този знак е акварел. Този стил е относително нов на сцената на това изкуство, но може да се каже, че е доста необичаен и красив. Водолеите с гордост ще носят такава татуировка.

Риба- татус, свързан с Япония

Интересната смесица от класически и артистични дизайнерски елементи, които съставят японския стил за татуиране, го прави перфектната комбинация за елегантната и  художествено настроена Риба. Този стил, който е и доста предпочитан и известен, е уникален и много модерен, като се е развил през вековете в Япония.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама