Как да накараш бившия да ревнува според зодията му – част 1


Как да накараш бившия да ревнува според зодията му – част 1
Снимка: iStock/Guliver

Искате да си отмъстите на бившия, който разби сърцето ви? Е, добре, няма как да минем без изтърканите женски номера! Ревността може да го накара да съжалява горчиво, че ви е изпуснал. А ето и как да му влезете под кожата, в зависимост от зодиакалния му знак.

Овен

Накарайте го да ревнува, отивайки на ски или спа ваканция с приятелки. Всъщност, Овенът няма да ревнува толкова от друг мъж, колкото от факта, че се забавлявате, сякаш нищо не се е случило. Гордостта му ще бъде наранена!

Телец

Истината е, че мъжете Телци са доста повърхностни. Те се впечатляват от материалното – хубави дрехи, обувки и т.н. Разбира се, след раздялата очакват да ви видят съсипани, с подпухнало от сълзи лице и изгризани нокти. Покажете им, че грешат, "нагласете се" и ще ги съсипете.

Близнаци

Близнаците са социални, обичат комуникацията и няма да им хареса да бъдат пренебрегвани. Свикнали са да бъдат център на внимание, благодарение на лекия и забавен характер, така че пълното игнориране ще им разбие сърцето.


Рак

Един Рак може да бъде изваден от равновесие, ако разбере, че поддържаш връзка със семейството му или с най-близките му приятели. Той държи изключително много на обкръжението си, така че ако разбере, че все още пиеш кафе със сестра му, със сигурност ще полудее.

Лъв

Всички сме чували митове и легенди за самочувствието на Лъвовете. Те трябва да бъдат галени по „посока на косъма”, за да се чувстват добре. Е, ясно ви е от какво би се вбесил – да разбере, че съществува някой по-добър от него. Ако ви предстои събиране, на което знаете, че и той ще присъства, сега е моментът да помолите някой приятел да се представи за сърдечен хирург.

Дева

Девите ценят високо лоялността и очакват след раздяла всички приятели да са на негова страна. Ако види, че поддържате близки отношения или флиртувате с някой от обкръжението му, със сигурност няма да му стане много приятно.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама