Как да направим комплимент на човек в зависимост от зодиакалния му знак


Как да направим комплимент на човек в зависимост от зодиакалния му знак
Снимка: iStock

Комплиментите са мощно оръжие, с което можем да привлечем даден човек, но различните зодиакални знаци имат свои предпочитания в това, какви думи искат да чуят.

Комплиментът за един може да звучи като обида за друг, затова ние ще ви дадем ценни съвети, как да накарате различните зодии да се усмихнат само с няколко думи!

Овен

Овенът се стреми към лидерство, но не е достатъчно просто да чуе „Ти си най-добрият!“, важно е да посочите конкретно постижение, което вдъхва възхищение и уважение.

Телец

Комплиментите са мощно оръжие, с което може да се харесате на този знак.  Трябва да подчертаете неговата искреност и благоприличие и да внимавате с комплиментите по отношение на външния вид.

Близнаци

Близнаци са активни и винаги готови за нови нестандартни решения, харесват, когато се оценяват заслугите им, следователно признаването на нуждата им от конкретен проект ще бъде най-добрият комплимент.

Рак

Ракът трудно приема комплименти, а твърде красивите и мили думите им изглеждат неестествени и неверни. Ето защо, за да демонстрирате симпатиите си, е по-добре да благодарите на Рака за дадена помощ или да похвалите резултата от труда му.

Лъв

Лъвовете обичат да се чувстват специални и са готови да отделят време и пари за това. Тези знаци винаги са добре поддържани и изглеждат страхотно, така че комплимент за външния им вид ще е най-доброто, което може да направите.

Дева

Девите отделят много усилия за самоконтрол, така че ще харесат комплимент за способността им да изразяват мислите си, както и спокойно и бързо да решават проблеми.

КОИ СА НАЙ-СИЛНИТЕ СТРАНИ НА ВСЕКИ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК

Везни

Въпреки че Везните се опитват да изглеждат привлекателни, те ценят преди всичко богатия вътрешен свят, върху завършването на който непрекъснато работят. Везните ще харесат комплимент за добрия им вкус или положително мнение за книгата, която са закупили.

Скорпион

Най важното тук е да направите искрени комплименти, защото Скорпионът изтънчено чувства всяка фалшивост. Със тези знаци много трябва да внимавате.

Стрелец

Стрелецът е доволен, когато се подчертае важността на неговите действия и се оценят съветите, които дава на другите. Затова е важно да не забравяте да им благодарите за това, което правят за вас.

Козирог

Козирогът ще бъде доволен, ако неговото благоприличие и почтеност бъдат подчертани в комплимент. Този знак е много горд със силния си характер.

Водолей

Водолеят обича да чува, че е важен за екипа. Един комплимент трябва да подчертае способността му да организира събитие или тържество.

Риби

Рибите са приятни и внимателни събеседници, именно затова те се впечатляват от комплиментите. Кажете им нещо хубаво, каквото и да е и те ще се усмихнат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама