Как да спечелите сърцето на жена Рак и да заслужите искрената ѝ любов


Как да спечелите сърцето на жена Рак и да заслужите искрената ѝ любов
Снимка: iStock

Да спечелите искрената любов на човек е много трудно, но си е напълно възможно. И това много зависи не само от характера му, но и от зодиакалния знак. Дори срамежливите и предпазливи Раци могат да се влюбят във вас, ако постъпите правилно.

Раците имат свои собствени характеристики, които не могат да бъдат определени.

Какво трябва да направите, за да впечатлите жената Рак?

Предупреждаваме ви веднага - ще бъде трудно. Раците са много недоверчиви към новите хора. Те никога няма да търсят връзка само защото не са успели в миналото. И много добре знаят какъв човек искат до себе си.

Следователно - без натиск, без традиционни мъжки реплики и техники за запознанства. Започнете внимателно. Отначало е по-добре просто да станете приятел на жената Рак, а след това вече започвате бавно да се сближавате.

Постоянната подкрепа, готовността да слушате и давате съвети, но без да се налагате. Липсата на агресия, ясно изразена склонност към класическата романтика - всичко това със сигурност ще се оцени от тези жени. А ако можете да пишете поезия, тогава шансовете ви ще се увеличат многократно.

Не трябва да забравяте за чувството за хумор, но се опитайте да използвате по-малко шеги, базирани на сарказъм и ирония. Раците предпочитат добродушен хумор, въпреки че самите те са перфектни в сарказма!

МЪЖЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-ВЕРНИ НА ПОЛОВИНКИТЕ СИ

Срещите са задължителни и е по-добре да ги поканите на места с вкусна храна и тиха атмосфера. Представителите на Рак не могат да се отпуснат, ако нямат такива условия.

Е, всичко това ще отнеме известно време. Може би ще е въпрос на месеци - Раците не бързат по въпросите, свързани с любовните отношения

Що се отнася до по-тясното физическо взаимодействие, тогава всичко е доста сложно. Необходимо е да се създаде атмосфера и настроение. А също - много нежност, деликатност и предпазливост. Без експерименти - просто класика.

Ако всичко това даде добри резултати, започва най-трудната част. Трябва да продължите да се държите така, защото Раците не приемат внезапните промени. Те възприемат промяна в поведението като предателство. И никога не прощават това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама