Как да завладеете жена, родена под знака на зодия Лъв


Как да завладеете жена, родена под знака на зодия Лъв
Снимка: iStock/Guliver

Хората, родени под знака на Лъв, са възхитителни и това е факт, който е всеобщо приет. "Кралят на животните",  особено „Лъвицата“ може лесно да се разграничи в тълпата: тя е екстравагантна и знае своята стойност. Всеки мъж мечтае да я завладее.

Но не е лесно да я спечелите. Слънцето контролира Лъвовете, така че топлината им е толкова силна, че можеш да се изгорите. Представителите на този знак са родени през лятото, когато плодовете достигнат своя зрялост, което означава, че лъвовете са с много силен характер. Как да спечелим сърцето на лъвица, прочетете в следващите редове.

СКОРПИОН И ЛЪВ - ДВОЙКА ЗА ПРИМЕР

Какъв вид брак ви очаква с Лъвица?

Представителят на този знак се отличава с безкрайна преданост към партньора. В същото време, женските лъвове са взискателни. Те очакват лоялност от техните избрани и не прощават измяна и предателство. Отношението към вас може да се определи чрез интонацията на нейния глас.

Повечето от представителите на този знак са положителни. Те не се страхуват от трудностите, с които се сблъскват и са в състояние на пълна готовност. Такива съпруги винаги подкрепят съпрузите си във всичко, те се превръщат в отлични майки. Лъвиците имат невероятно чувство за отговорност.

Ако сте късметлия и се ожените за жена-Лъв, всеки ден ще откриете нови и нови страни в нея. Историята на живота им често буди уважение. Само не я приемайте за даденост. В някои отношения тя е много суетна, така че е излишно да казваме, че трябва да правите комплименти толкова често, колкото е възможно.

Как да спечелите сърцето на жената Лъв?

Жена, родена под знака на Лъв, се стреми към стабилност в любовта и в други сфери на живота. Ако тя не се почувства обожавана, тя бързо ще ви изгони от царството си. Можете да я изненадате с екстравагантен, луксозен подарък. Тя оценява изключително много първокласни неща.

За жената, родена под знака на Лъв, безопасността е много важна. Тя иска да се чувства защитена, така че избира да бъде спътник на смели мъже, а не на лишени от здрави амбиции.

Покажете на лъвицата постиженията си, но не се хвалете с тях. По този начин ще укрепите увереността й в себе си като надежден човек.  Тя ще се гордее с това, което сте постигнали. Не говорете много, а действайте, така ще спечелите вниманието и уважението й. Подкрепете я в това, което прави, да се развива като човек, така че тя разбере, че наистина ви пука за нея. Лъвовете не харесват хора, които стоят на едно място. Затова тя ще очаква от партньора си заедно да се движат смело напред.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама