Как изглежда любовта между две еднакви зодии


Как изглежда любовта между две еднакви зодии
Снимка: iStock

Овен

Дуетът Овен-Овен може да бъде труден, тъй като и двамата са невероятно горещи огнени знаци. Овенът е склонен да обвинява другите, когато нещата се объркат, което може да доведе до спорове и разногласия без видим край. Ако искате този съюз да работи дългосрочно, трябва да се научите как да побеждавате честно.

Телец

Телецът е упорит и има склонност да се „забива“ в неговите си работи. За да съществуват два представителя на зодията заедно в щастлива и ползотворна връзка, те трябва да се научат да мислят извън кутията и да опитват нови неща.

Вижте още: Тази зодия я грози предателство до края на февруари 2023

Близнаци

Близнаците никога не се отегчават един от друг. Но непредсказуемостта има своите предимства и недостатъци. Един човек ще трябва да поеме ролята на „стабилен“ партньор, като култивира домашен живот и чувство за стабилност.

Рак

Дуото Рак-Рак е едно от най-добрите съвпадения. И двамата обичате да прекарвате времето си у дома. Ще трябва да толерирате взаимно промените в настроението, за да поддържате нещата хармонични и балансирани.

Лъв

Това е взривоопасно! Лъвът има нужда да бъде център на внимание и е склонен да се цупи, ако не е така. Във връзката Лъв-Лъв страстите ще се развихрят и битките може да станат бурни и понякога дори опасни. Взаимното уважение един към друг е единственият шанс това дуо да не изгори в пламъци.

Дева

Тази връзка има потенциала да бъде доста обещаваща. Двойката трябва да се научи да отстъпва от желанието си да подобрява и да критикува партньора си, независимо от намерението.

Везни

Двойката Везни-Везни може да бъде фантастично партньорство, тъй като те се радват на прост живот и се стремят да угодят на любимия. Сексуалният им живот ще бъде феноменален, тъй като и двамата се радват да дават толкова, колкото и да получават. Двойката ще има балансирана динамика, която вероятно ще продължи цял живот.

Скорпион

Връзката Скорпион-Скорпион може да бъде разрушителна. Доверието е критичният компонент, който кара този отбор да работи. Двамата трябва да дадат приоритет на откритата комуникация, за да процъфтява връзката.

Стрелец

Това е забавна двойка! Проблемите могат да се появят, когато единият е в настроение за нещо щуро, докато другият предпочита да го кара по-спокойно.

Козирог

Практичният характер на Козирозите им позволява да оценят партньора си без никакво разочарование. Когато са заедно, те могат да бъдат напълно себе си в една връзка, без да се страхуват, че ще бъдат съдени или критикувани. Те просто се разбират.

Водолей

Водолеите са много отворени и могат да понасят странностите и особеностите на другия. Двамата се сприятеляват добре и се забавляват заедно, независимо от пречките. Те могат да извлекат най-доброто от лошите обстоятелства.

Риби

Рибите са мечтатели и безнадеждни романтици по душа. Двамата могат да постигнат невероятно хармонична и неразривна връзка, когато са заедно. Те са склонни да живеят без възприятие за реалността. Това обаче може да доведе до игнориране на червени знамена и смесени сигнали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама