Как мъжете с различни зодии показват любовта си


Как мъжете с различни зодии показват любовта си
Снимка: iStock/Guliver

Силни и уверени, смели и уникални. От една страна те са толкова сходни, от друга - толкова различни. Става дума за мъжете, представители на различните зодии от Зодиака.

Разбирането им невинаги е лесно, особено що се отнася до любовта. Съществува обаче, една тайна, която може да каже много за един мъж. Зодиакалният му знак.

Ако се чудите как се проявява любовта у мъжете с различни зодии, предлагам ви да узнаете сега:

Овен

Плавността е една от основните характеристики на представителя на зодия Овен. Ако този горещ и нетърпелив човек се влюби във вас, тогава ще знаете за него първи и веднага.

Това да измъчва любимия с очаквания и да избира тактиката на съблазняването определено не е в неговия стил. Обикновено Овенът казва директно: "Обичам, искам, съгласен!"

Телец

Телецът, за разлика от Овена, няма да бърза. Този скрупулен и благоразумен другар, влюби ли се, ще започне да събира досиета за избраника си. Той оценява себе си твърде високо, за да се занимава с хора не на неговото положение. И когато накрая пъзелът се нареди, Телец осъзнава, че изборът е правилен, веднага ще започне да разработва план, за да очарова своята страст. Това е и времето, когато може да очаквате цветя с подаръци, ухажване и романтика. Всичко ще е като в най-добрите романтични филми.

Близнаци

Влюбените представители на зодия Близнаци ще очароват избраника си с помощта на цветни комплименти и забавни истории. Това, което е изненадващо, тези непоправими говорещи перфектно, успяват да завладеят, дори и най-непревземаемата дама. Но трябва да сте нащрек с тях. Може днес Близнакът да се кълне в любовта си към вас, а утре внезапно да замине на дълго корабоплаване. Любовта към непостоянството е хобито на такива мъже.

Рак

За Ракът любовните връзки винаги са били силна страна. Така е от много години. Този мъж, рядко гледа на жените като на случайни партньори. Намеренията му винаги са сериозни и е малко вероятно да скрие от любимата си жена. Очевидно е, че на първите срещи ще се интересува активно от плановете на жената. Той ще пита за бъдещето й отношението към семейството и децата. И въпреки, че е малко вероятно веднага да признае чувствата си, неговата любезност и плашливост ще кажат всичко за него.

Лъв

Мъжът от зодия Лъв е като принц от приказка. Той ще се втурне към любимата си на кон с букет и серенади. Това ще направи точно, в момент, когато наоколо има тълпи от зрители. Какво можеш да направиш?

Да впечатли и победи всички на място е любимото му забавление. Не приемайте жеста му като поза. Ако Лъвът се е решил на това представление, значи това е наистина важно за него.

Дева

Мъжете от зодия Дева показват любовта си с красиви жестове и ненатрапчиви ухажвания. Те са търпеливи, внимателни и с желанията към своя избраник. Не бива, обаче да очаквате от мъжете Дева, силни признания и прекомерно постоянство. Това не е в техния стил да покажат любовта си. За сметка на това са способни да подкрепят периодично вашите дела, благополучие и да предложи помощ, ако видят, че се нуждаете от нея.

Везни

Очарователни и учтиви, мъже от зодия Везни са грижовни към любимата жена. Те умеят да я накарат да се чувства като истинска принцеса от приказка. Те са полезни, внимателни и любезни. Казано накратко: Те са гадже мечтата за всеки! Но внимавайте все пак, с тези учтиви изкусители. Може да не обръщат вниманието и грижи само на вас.

Скорпион

Темпераментният и находчив представител на зодия Скорпион, ще измисли нещо, което да очарова страстта му. Въпреки, че горящите му и пронизващи очи ще го разкрият, още в първите минути на влюбването. Той няма да позволи ситуацията да се провали. Серенади, неочаквани изненади и скъпи подаръци. Всичко това Скорпионът ще включи в списъка си с начини да спечели сърцето на дамата.

Стрелец

Откровеността на мъжете от зодия Стрелец понякога не знае граници. Не му струва нищо да се приближи до момичето, което хареса и да й каже директно в очите всичко, което чувства към нея. И не се изненадвайте, ако подкрепи признанието си с нееднозначна шега или просто остави телефонния си номер и се сбогува. Разбира се, няма да се откаже от позиции и да се довери на съдбата. Стрелецът, преди всичко е ловец. Следователно той ще направи всичко възможно, за да постигне целта си.

Козирог

Да узнаеш, че мъжът Козирог е влюбен е невероятно трудно. Той е толкова потаен и сдържан, че е абсолютно невъзможно да се долови и поне частица любов в поведението или погледа му. И тъй като мъжете от този зодиакален знак се отличават с консерватизъм в любовта, за тях най-добрият начин да покажат чувствата си е да докажат на една жена сериозността на своите намерения. Важно за тях е и да убедят, че са достоен кандидат. Едва тогава открито ще признаят чувствата си.

Водолей

Обикновено мъжът Водолей не заявява открито любов. Според поведението му, изобщо не е лесно да се разбере, дали изпитва съчувствие към жена или не. Ако го погледнете отблизо, може да видите, че с дамата, която му хареса, винаги е по-приказлив. Наред с това той се интересува от нейния живот. И най-важното, отделя максимум от времето си, което по право, не е готов да сподели с никого.

Риба

Животът без любов за представителят мъж Риби е немислим. Ето защо той рядко е сам. Щом жена се настани в сърцето му, мъжът Риби се превръща в истински дон Кихот. Готов е да се бори с вятърните мелници за своята любима. Той ще й даде подаръци, ще се закълне в любов. Също и ще организира романтични вечери и по всякакъв начин ще показва любовта си. Най-забележителното е, че чувствата му са винаги искрени, а постъпките идват от дълбините на душата. Истинска романтика, какво да кажем повече?!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама