Как обича жената Скорпион


Как обича жената Скорпион
Снимка: iStock

Когато имате жена Скорпион в живота си, значи наистина ще бъдете много щастливи, стига да знаете как да се отнасяте с нея. Тя е специална, тя знае цената си и когато обича, обича с цялото си сърце.

Сложният й и многопластов характер не позволява на една връзка да протича гладко, но пък трансформацията, която ще изпитате, ще бъде разтърсваща. Такава обич е определяща за развитието ви като личности и веднъж заживели в интензитета на нейната гравитация, няма да искате да се връщате отново в безтегловността на обикновена любов.

КАКВО ЗНАЧИ ДА ОБИЧАТЕ ЖЕНА ВЕЗНИ

Жената Скорпион е автентична, пряма и непоколебима в любовта.

Знаете онзи тип момичета, които винаги казват, че са добре и всичко е наред, когато нищо не е наред. Държат се известно време и изведнъж рухват под напора на собствената си безхарактерност. Скорпионите далеч не са такива.

Те са винаги директни, както в позитивните, така и в негативните си коментари. Това прави съвестта им чиста, сънят спокоен, а душата-цяла.

Скорпионите са хора на крайностите и виждат света или в черно или в бяло, никога в сиво. Или сте заедно или не. Ако сте позьор, кръшкач или най-обикновен сваляч, нямате място в живота на тази жена.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама