Как различните зодии почиват през лятната отпуска?


Как различните зодии почиват през лятната отпуска?

Летният сезон определено е онзи период от годината, за който бленуваме още от декември. Представяме си се на някой плаж с коктейл в ръка и безгрижна усмивка… Почти всички вече имаме планове как и къде ще прекараме лятната си отпуска този път, но ето и как трябва да протече тя според зодиакалния ни знак. Все пак, нямаше да бъде интересно, ако всички имахме една и съща представа за почивка…

Овен

Овните обичат да изпробват вече препоръчани места. Те никога не биха отишли на място, за което никой не е чувал или няма достатъчно информация в интернет. Представителите на тази зодия ще бъдат на седмото небе, ако получат и първокласно all inclusive обслужване, тъй като обичат да опитват от всичко – от храна до места и нови усещания.

Телец

Съвсем логично, Телците избират своите дестинации според местната кухня. Колкото и да е красив Тайланд, кой би искал да яде пържени хлебарки и да пие сок от найлоново пликче? Чревоугодници по душа, представителите на тази зодия биха изпробвали най-различни кухни, стига да отговарят на високия им стандарт на живот – двуседмична почивка в Мексико би им се отразила страхотно!

Близнаци

Близнаците са безстрашни, любопитни и авантюристични по душа. Не очаквайте от тях да се наслаждават на лятото на някой скучен самотен плаж… те копнеят за живот, нови хора и шум! Истински ще се зарадват, ако прекарат лятната си отпуска на остров като Ибиза или Майорка – толкова много забавления, събрани на едно място.

Рак

Идеалната ваканция за Рака е почивка у дома със семейството. Ето защо представителите на тази зодия често прекарват ваканциите си на вилата. Изпълзяват от обичайната раковина и бързо се скриват в друга. Но къде иначе да отиде - абсолютно всичко е неизвестно… Ако все пак успеете да ги откъснете от познатия уют, най-добре не се отдалечавайте твърде много, защото може да поискат да се върнат обратно.

Лъв

Слънце, слънце и пак слънце – това му трябва на един Лъв, за да си изкара наистина страхотно! Еднообразието съвсем не притеснява представителите на тази зодия и те могат да прекарат доста време, местейки се само от шезлонг на шезлонг. Е, разбира се, нужна им е и публика, която да се възхищава на прекрасната им осанка.

Дева

Колкото повече наближава отпуската, толкова по-параноична става Девата - започва с дни да чете хотелски брошури, събира допълнителна чантичка с лекарства за всеки случай, разглежда и редактира списъка с нужните дрехи още веднъж (може пък да завали сняг, кой знае?!) В края на краищата, Девата попада в много скъп и много тих семеен хотел и установявайки, че е защитена, най-накрая се успокоява…за седмица.

Везни

Независимо в какъв момент ще попитате Везните от какво имат нужда, отговорът винаги ще е един и същ - от почивка. Това е зодията, която се радва чистосърдечно на всеки уикенд, на всяка ваканция и на всяка отпуска. Не бленуват за далечни и екзотични дестинации, просто искат… да не правят нищо!

Скорпион

Идеалната почивка на Скорпиона – това не е смяна на мястото, а на начина на живот. Къде точно ще почива не е важно - главното е там да не се появява нито едно познато лице. Със своя естествен магнетизъм дамата Скорпион веднага ще привлече към себе си тези, които са ѝ нужни.

Стрелец

Стрелците бленуват за истински приключения и не се интересуват дали ще грее жарко слънце, или ще вали пороен дъжд. Тази зодия няма нужда от километрични плажни ивици – напротив! Те биха били щастливи, ако имат възможността да прекарат дори няколко дни на ново и непознато място, с интересна история и вълнуваща кухня.

Козирог

Идеалната ваканция за Козирога е почивка, която може да бъде използвана за нещо полезно – научаване нов език, нова рецепта и т.н. Не очаквайте от представител на тази зодия да прекара цял ден в „нищоправене”, това просто е в разрез с разбиранията му за живота.

Водолей

Подобно на Близнаците, Водолеите искат да са заобиколени от хора и шум. Те не колекционират магнити, снимки и картички, а преживявания. Затова перфектната почивка за тях е на някое готино място, което предлага различни забавления.

Риби

Идеалната ваканция за Рибите - летуване, което се организира от някой друг. Ако дадете властта в ръцете на Рибите, то най-вероятно няма да имат никаква почивка. Хич не обичат да взимат такива важни решения като място, хотел и забавления, а какво остава и да носят отговорност за избора си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама