Как ретроградният Меркурий през август влияе на зодията ви


Как ретроградният Меркурий през август влияе на зодията ви
Снимка: iStock/Guliver

Има периоди в живота, когато сякаш всичко върви наопаки. Телефонът ви се чупи. Карате се с гаджето си. Плановете ви се провалят. Шефът ви крещи без причина. Всичко, което може да се обърка, се обърква.

Тези неща често се случват, когато Меркурий е в ретроградна позиция. А в момента периодът отново е такъв – Меркурий е ретрограден от 12 август до 5 септември. Така че поемете дълбоко дъх, запасете се с търпение и вижте как това ще повлияе на вашата зодия.

Овен

Време е да забавите темпото. Може да сте включили на пълна скорост и да сте се нагърбили с прекалено много проекти, срещи, работа и социални ангажименти, от които да ви гръмнат бушоните.

Вместо да се опитвате да балансирате с всичко, тези няколко седмици го карайте по-бавно и по-просто. Организирайте дома и живота си и преподредете приоритетите си. Глътка въздух ще ви дойде добре.

Телец

Напоследък имате усещането, че единственото постоянно нещо в живота ви е промяната. Това може да бъде вълнуващо, но е лесно да се подмамите от шарените външни неща и да забравите за вътрешния си фокус.

Използвайте този период като възможност да осмислите емоциите, които тези промени предизвикват у вас. Може да сте придобили някои саморазрушителни навици, от които трябва да се отървете. Посетете терапевт или поговорете с някого, който ви познава добре.

Близнаци

Пригответе се за сериозни сътресения. В този период усещате, че не сте в синхрон с близките си приятели.

Вместо да се побърквате и да правите всичко възможно да останете всички заедно, използвайте времето, за да обмислите тези приятелства. Кои от тях наистина си заслужават усилията? Има ли някой, който задържа развитието ви и ви тегли назад?. Това може да е изходът, който търсите, за да се отървете от ненужни взаимоотношения.

Рак

Този период би могъл да доведе до промяна в кариерата ви. Но макар вероятно да е за добро, пътят към постигане на целите ви ще е неравен.

Подгответе се за сътресенията, като въведете порядък в нещата си и внимавате да не ви разберат погрешно. Уверете се, че изразявате желанията си максимално ясно. Това има значение.

Лъв

Всички планове, които сте направили или правите, може да изискват повече време за изпълнение, отколкото сте очаквали. Това не означава, че няма да се изпълнят, просто големите ви идеи имат нужда от повече работа.

Използвайте времето, за да помислите какво точно искате и какви допълнителни стъпки трябва да предприемете, за да стигнете дотам. Запомнете: бавните и стабилните печелят състезанието.

Дева

Ако наскоро сте се впуснали в нещо ново, сега може да имате чувството, че сте взели погрешно решение. Въпросите, засягащи интимността и финансите може да ви карат да се чувствате така, но не бързайте да бягате.

Помислете си защо изпитвате точно това и дали това не са непреработени емоции от предишни случаи. Дайте си малко време, поемете въздух и дайте на ситуацията шанс, преди да си тръгнете.

Везни

Може да се чувствате задушени от връзката, в която сте в момента. Копнеете за свобода, но това не означава, че трябва да я прекратите. Дайте си пространство и въздух един на друг и вероятно ще осъзнаете, че от това сте имали нужда.

Това е също времето да излекувате старите си рани. Не замитайте лошото си настроение под килима. Отдайте се на чувствата си, а след това ги пуснете да си отидат.

Скорпион

Време е за движение, Скорпиони. Може да ви е трудно в началото, но това е периодът, в който ще намерите подходящия за вас тренировъчен режим. Не се обезсърчавайте, ако първите един или два пъти не се получава, ще откриете своя път.

Ако сте гъвкави с режима и упражненията, успехът ще е с вас.

Стрелец

Склонни сте да преигравате и да изкарвате нещата по-драматични, отколкото са. Не е добре за вас да се задържате в стуации, които ви изнервят.

Уверете се, че не правите разни неща, само за да привлечете внимание. Това ще ви изиграе лоша шега и няма да изглежда добре. Вместо да влизате в битки, успокойте се и се фокусирайте върху дългосрочните си цели. Времето е подходящо за планиране.

Козирог

Възможно е този период да промени живота ви. Пуснете се по течението и ако усещате мястото, на което живеете повече хаотично, отколкото уютно, използвайте възможността да си намерите ново.

Освен това, добре е да си вземете почивка от социалните медии. Изключете компютъра и излезте навън.

Водолей

Има голям шанс някой от миналото ви да се върне. Макар да е изкушаващо да запалите пламъка отново, мислете два пъти, преди да отворите тази врата. Особено ако човекът е оставил бъркотия от чувства след себе си.

Това е емоционално време за вас, уверете се, че сърцето ви е в безопасност.

Риби

Ако възнамерявате да поемете рискове, недейте. Този период е време за планиране и всичко, което напомня на хазарт трябва да бъде избягвано.

Освен това, бъдете много внимателни, когато става дума за големи покупки и инвестиции. По-добре изчакайте, заслужава си.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама