Как се държи всяка зодия, когато я хванат в лъжа


Как се държи всяка зодия, когато я хванат в лъжа
Снимка: iStock/Guliver

Подозирате ли, че вашият партньор крие нещо от вас? Всяко зодиакално съзвездие има свои собствени несъзнателни поведенчески навици, които показват опитите му да мами околните.

Овен

Мъжът Овен ще се държи агресивно в отговор на вашите упреци, че лъже.

Телец

Когато се опитва да измами партньор, винаги увереният Телец показва признаци на несигурност. Ако започне да ви ревнува, не го мислете за "романтичен". Това показва съществуването на скрит проблем.

Близнаци

"Не надничай през рамото ми! Не е нужно да знаеш всичко!" Ако чуете нещо подобно от вашия мъж, съветваме ви да внимавате. По правило Близнаците са много отворени хора, но са склонни да се затварят в себе си, когато имат какво да крият.

КОЛКО ПОДЛА МОЖЕ ДА БЪДЕ ВСЯКА ЗОДИЯ

Рак

Той обича да бъде със своя значим човек и със семейството си. Но ако мъжът ви изведнъж се отдръпне, той има тайни от вас.

Лъв

За да промени темата на разговора, мъжът Лъв демонстрира натрапчиво желание да контролира всичко и започва да търси причина за кавга. Ако той ви забрани да правите нещо през свободното си време, това е просто начин да скриете истината от вас.

Дева

"Не ме интересува какво искаш." Представителите на този знак често са много грижовни и емоционални. Но ако имат какво да крият, комуникацията им става трудна.

Везни

"Как не ми повярваш?" В отчаяна ситуация е трудно да се намери по-добър лъжец. Такива мъже често прибягват до емоционална манипулация, което кара партньорката им да се чувства виновна само при споменаването на нейното недоволство.

Скорпион

Ако има какво да крие, той може да се превърне в наистина неприятен човек. Ако обиди умствената ви способност или външен вид, знайте, че това е техника за манипулация, предназначена да отклони вниманието от неговите неправомерни действия.

4 ЗОДИИ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЗНАЯТ ВСИЧКО

Стрелец

Небрежният Стрелец лесно се хваща в лъжа. Когато го питате за нещо, той постоянно променя някои подробности в своите истории. В случай на изневяра можете да намерите неизвестни съобщения и телефонни номера на телефона му, а в дома му — чужди дрехи.

Козирог

"Всичко е по твоя вина!" Ако мъжът Козирог лъже, той хвърля вината върху вас. Ако го хванете в лъжа, вие сами ще бъдете виновни за всичко.

Водолей

Водолеите могат да бъдат много убедителни в лъжите си, защото при всякакви обстоятелства те запазват самообладание и са в състояние да ви излъжат в очите. Но за това той първо трябва емоционално да се дистанцира, което вече показва наличието на проблем.

Риби

Мъжете Риби не знаят как да лъжат. Ако забележите, че вашият любим човек изведнъж започва да прави за вас повече от обикновено, купува скъпи подаръци или почиства къщата, тогава той се чувства виновен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама