Как сезонът, в който сте родени, влияе върху съдбата ви


Как сезонът, в който сте родени, влияе върху съдбата ви
Снимка: iStock/Guliver

Има много начини да се определи съдбата на човек и рождената му дарба - датата на раждане, зодията, мястото на раждане и сезона. Сезонът, в който всеки един от нас е роден, влияе върху неговата съдба и характер.

През зимата

През този сезон се раждат силни личности, които не зависят от мнението на другите хора. Обикновено родените през зимата сами избират своя път и се ръководят от вътрешния си глас. Те се отличават с известна студенина и отдалеченост.

Тези хора са сдържани в емоциите си и рядко губят самообладание. Тъй като са родени през студения сезон, те често имат слаб имунитет, склонни са към травми и хронични заболявания на дихателната система.

През пролетта

Хората, родени през пролетта, буквално поглъщат пробуждането на природата. Те се развиват бързо, имат мигновена реакция и са неизчерпаем източник на енергия. Често са егоисти и изискват внимание и уважение към личността си. 

В пристъп на съжаление те са в състояние да дадат всичко, което имат без да се поколебаят. Хората, родени по това време на годината, най-често страдат от алергии.

ЗОДИИТЕ, ЗА КОИТО СЪДБАТА Е ПОДГОТВИЛА ТРУДЕН ПЪТ

През лятото

Родените през лятото може да се нарекат целунати от съдбата. Те са енергични, имат добър бизнес нюх и са напълно уверени в своите способности. Обикновено имат търпението да чакат, но това е по-скоро личен избор на стратегия.

Когато настъпи благоприятен момент, те са способни да вземат бързи и правилни решения. Ръководят се от аргументите на разума.

Тези хора са с отворено сърце, рядко са способни да извършат предателство.

През есента

Есенните хора са замислени и отговорни, донякъде разсеяни и често склонни към песимистични мисли. Често те се оказват отлични предприемачи и бизнесмени, които ясно осъзнават важността на бизнеса и са способни на рискови действия за постигане на просперитет.

Те ограничават социалния си кръг и се изолират от заобикалящия ги свят, като предпочитат самотата.

Тези личности са в състояние да проучат задълбочено въпроса, пряко свързан с живота им. Ценят хармонията и стабилността във всяко едно отношение и не бързат да избират партньор в живота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама