Как всяка зодия се пази от любовно разочарование


Как всяка зодия се пази от любовно разочарование
Снимка: iStock

Овен

Държите се така, сякаш не ви пука за никой друг освен за вас самите. Мислите, че преструването на безсърдечни ще ви помогне да защитите сърцето си.

Телец

Никога не казвате първи "Обичам те". Чакате потвърждение, че другият човек споделя чувствата ви.

Вижте още: 5 мощни зодии, чиито отношения ще се подобряват до май 2025 заради слънчевото затъмнение

Близнаци

Много сте внимателни относно това кого допускате в социалния си кръг. Ако някой прекрачи границата, веднага го изрязвате от живота си.

Рак

Вие се движите бавно в отношенията. Уверявате се, че другият човек си заслужава неприятностите, преди да му предадете цялото си сърце.

Лъв

Обръщате повече внимание на работата си, отколкото на състоянието на връзката си. Държите се така, сякаш не ви интересува дали ще намерите любовта.

Дева

Имате дълъг списък от нарушители на сделки – и няма да се задоволите с никой, който има различен морал от вас. Поддържате стандартите си високи.

Везни

Влюбвате се във всеки, когото срещнете, така че нито един човек няма власт над вас. Ако някой ви нарани, някой друг ви чака.

Вижте още: Какво грешат всички за всеки зодиакален знак

Скорпион

Правите шеги, за да скриете истинските си чувства. Никога не водите сериозни разговори за любов.

Стрелец

Не позволявате на никого да види истинската ви същност. Криете се зад стени, докато почувствате, че можете да се доверите на другия човек.

Козирог

Преструвате се, че сте щастливи, че сте необвързани. Държите се така, сякаш го предпочитате и никога не признавате, че сте самотни.

Водолей

Изливате всичките си емоции в изкуството си, вместо да ги изразявате на глас. Вие изразявате болката си чрез творчеството си.

Риби

Пазите чувствата си в тайна. Чувствате се така, сякаш ако не признаете влюбванията си на глас, те не съществуват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама