Как зодиите показват любовта си на Св. Валентин


Как зодиите показват любовта си на Св. Валентин
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек обича по различен начин и съответно показва тази своя обич различно. Някои го правят по-романтично - с цветя, бонбони и любовни обяснения. За други пък начинът да изразят любовта си е чрез физическо докосване и нежност. Трети залагат на грижата. От кои сте зависи до голяма степен и от зодиакалния ви знак. Ето как различните зодии показват любовта си на Свети Валентин.

Овен

(От 21 март до 19 април)

Обичате да правите нещата по свой начин - това не е изненада за всеки, който ви познава. Но на Св. Валентин показвате колко ви е грижа, като се отдръпвате и позволявате на другите да поемат юздите. Нека знаят, че сте щастливи да правите всичко, което искат, само за да сте заедно. Не се нуждаете от грандиозни подаръци или велики жестове, за да изразите любовта си - да ги оставяте да правят това, което ги радва, е достатъчно доказателство за това колко ви е грижа.

Телец

(От 20 април до 21 май)

Вие сте знак на лукса, затова се гответе да прекарате деня със стил. Не очаквате нищо друго освен най-доброто от половинката си - най-добрата храна, най-голямото мече, най-желаните бонбони, най-скъпата бутилка вино. Но въпреки че сте фен на материалните неща, не забравяйте да покажете любовта си и чрез действията си. В края на краищата, вие също сте доста романтична, тъй като след като се влюбите правите и невъзможното, за да може любимият ви да се почувства специален. Не харчите всичките си пари, но определено не се страхувате да дадете колкото е необходимо за любимия.

Близнаци

(От 22 май до 21 юни)

В любовта искате най-добър приятел. Макар че може да е изкушаващо да прекарате Свети Валентин в традиционна романтична обстановка, защо да не направите повече като отделите време за нещата, които и двамата обичате? Вие сте на "ти" със спонтанността и може да бъде много по-забавно да се отдадете на вечер без план, независимо дали това означава барове, магазини или сладки скрити кафенета и ресторанти. И не забравяйте да се забавлявате. Може би най-добрият начин да изразите своята любов е просто да им покажете, че въпреки вашата социална личност, просто искате да сте с тях, без значение къде ще ви отведе нощта.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама