Каква бивша приятелка сте според зодията


Каква бивша приятелка сте според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена реагира по различен начин, след като се раздели с партньора си. Някои стават много раздразнителни, а други приемат ситуацията по-спокойно и трезво. Обикновено преминаването от статус "любовта на живота ми" в "бившата ми приятелка" е трудно.

Една жена може много да промени държанието си след края на връзката си. Това донякъде зависи и от месеца, в който е родена. Ето и каква бивша е всяка жена според зодията си:

Овен

Тя буквално може да превърне света ви в ад, особено ако сте потъпкали егото й по някакъв начин. Винаги е готова да атакува. Ако раздялата е съпроводена със скандали и обиди, то трябва да се подготвите за битка. Овните могат да бъдат изключително жестоки и непредсказуеми в действията си.

Телец

Тя се отнася безразлично. Дори да сте били най-голямата й любов, щом сте се разделили, всичко е приключено. Няма по никакъв начин да покаже емоциите си, точно обратното – ще се държи сякаш не съществувате. Не очаквайте нищо от нея, защото колкото и зле да се чувствате, няма да ви го покаже.

Близнаци

В първия момент избухва и действа емоционално, но след това се успокоява. Осъзнава, че няма смисъл да си губи времето, тъгувайки, затова продължава напред. Тя няма да се кара с вас, но и не би ви потърсила – щом сте сложили край на връзката си, това е!

Рак

Тя не харесва скандалите и според нея това е най-глупавият начин за раздяла. Уважава бившите си и обикновено остава в добри отношения с тях. Може вътрешно да я боли, но приема раздялата спокойно и продължава напред. Не очаквайте от нея злобни подмятания и лошо отношение.

Лъв

Те са най-отмъстителната зодия, когато става въпрос за връзки. Жената Лъв напълно се отдава на отмъщението и след първия удар върху достойнството на бившата си половинка е готова да продължи наред. Намира нова любов и напълно загърбва миналото си. Много рядко остава приятел с бившите си.

Дева

Тя тъгува изключително много след раздяла и обикновено е в депресия дълго време. Трудно й е да продължи живота си без половинката си в него. В даден момент успява да се отърси от тези емоции и мисли, след което започва да търси нов партньор.

Везни

В първия момент не може да осъзнае какво точно се е случило. Когато разбере, че е загубила половинката си, прави всичко възможно, за да си го върне. Тя страда изключително много по бившите си и винаги прави опити да се събере с тях.

Скорпион

След раздяла е готова за голяма битка. Обикновено е озлобена и въпреки че краят на връзката й е настъпил, продължава да ревнува. Ще направи всичко по силите си, за да си го върне, защото нейното си е нейно.

Стрелец

Тя е изключително свободолюбива личност и точно поради тази причина е най-добрата бивша. Усеща липсата на бившия си, но приема промяната в живота си. За нея дори новата му приятелка не е проблем и би се сприятелила с нея.

Козирог

Обикновено не би вдигнала скандал на бившия си. Приема много трудно раздялата и страда дълго, но никога не би се върнала при бившия си. независимо колко силни чувства изпитва към него. Тя е праволинейна и за нея край означава наистина край.

Водолей

Тя остава приятел с бившите си. Харесва новия си живот и почти веднага след края на връзката си е готова да продължи напред с пълни сили. Не губи време да тъгува, защото знае, че животът е кратък и няма смисъл да го хаби за такива неща.

Риби

Тя най-драматично преживява раздялата с половинката си. Дълго време страда и обикновено моли бившите си да останат приятели, за да има достатъчно време да преживее този тежък за нея момент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама