Каква бивша си според зодията


Каква бивша си според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Разделите никога не са лесни. Нека си признаем, никой не обича да носи етикета бивш.Хората не обичат да бъдат в ролята на зарязаните, тъгуващите и молещите се. След раздялата следва дългият период на преживяването. Налага ти се да преглътнеш обидата и да прегърнеш болката и самотата. Всеки приема тези периоди по различен начин. Често времето след раздялата е по-лошо от самата нея. Някои изпадат в сълзи, други в нервни кризи, трети се амбицират да преобърнат целия свят, за да наранят бившия си. Ето в каква личност се превръщаш при такива обстоятелства:

Овен

Опасни бивши. Понякога раздялата с тях може да се превърне в битка за запазване на достойнство и чест. Могат да превърнат света в истински ад за човек, който не ги оценява. Ако раздялата е съпроводена и с обиди и упреци, подгответе се за битката на живота си. Овенът винаги е готов да атакува.

Телец

Безразлични бивши са. Дори светът им да се е сринал на парчета и да са преживели болката на живота си, никога не биха го показали. Преживяват го вътрешно и не изразяват емоциите си пред хората. За тях няма път за връщане. Ако раздялата е настъпила, всичко е окончателно.

Близнаци

Истински философи. Спонтанни са и първоначално си изпускат нервите, но в последствие се успокояват. Убеждават се, че това е най-доброто, което е могло да им се случи. Че ги очакват много други шансове, които не трябва да пропиляват във време за тъга.

Рак

Уважават бившите си. Не се отдават на скандали и тъгуване. Реагират напълно спокойно на промяната в живота си. Не намират караниците за раздяла за уместни. Уважават човекът, с който са живели до скоро и предпочитат да останат с добри чувства един към друг.

Лъв

Отмъстителни личности. Трудно прощават, а още по-трудно забравят. Единственото, към което се стремят след раздялата, е отмъщението. Достатъчно им е да нанесат само един удар над достойнството на бившата си половинка. След това се отдават на търсене на ново любов. Какъв по-добър начин да забравят старата?

Дева

Това са чувствителните представители, които винаги тъгуват по бившите си. Отдават се на страданието си и дълго време ближат рани. Затрудняват се в това да започнат нов живот, в който я няма бившата им половинка.

Прочетете останалите ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама