Каква истина трябва да научи всяка зодия през лятото – част 1


Каква истина трябва да научи всяка зодия през лятото – част 1
Снимка: Istock/Guliver

Овен

Трябва да научите, че дори в дните, пълни с ентусиазъм и планове, когато слънцето свети ярко, а вълните в морето се разплискват спокойно, имате право да не се чувствате добре. В съзнанието ви ще има облаци, дори когато всичко навън изглежда безоблачно. Не се чувствайте обезкуражени, а приемите живота с всичките му върхове и спадове.

Телец

Вашият урок за лятото е, че любовта и страстта могат да се намерят и в най-малките неща. Не е нужно да е лято, да сте на ваканция или излет, за да откриете нови възможности и нови емоции у вас самите. Преобърнете ежедневието си и преоткрийте себе си.

Близнаци

Това лято ще ви накара да проумеете, че не е нужно да сте заобиколени от хора и шум, за да се забавлявате. Ако не харесвате собствената си компания, как очаквате другите да я харесат? Прекарайте няколко дни насаме със себе си, без да звъните на приятели и без да следвате стриктен план за деня.

Рак

На вас ви се пада да научите колко важно е търпението. Само защото нещо отнема повече време от предвиденото не означава, че животът ви ще рухне. Хубавите неща се случват на онези, които работят упорито и чакат, за да видят резултатите на труда си.

Лъв

Емпатията никога не ви е била силна страна, но е време да я отработите. Лятото ви дава възможност да прекарате повече време с хората, които обичате и да вникнете наистина в техните чувства. Изслушвайте и подхождайте с разбиране, само така ще израснете като личности.

Дева

Трябва да се "помирите" със спонтанността. Не всичко в живота се случва по план, колкото и да се опитвате да вкарате живота си в график. Позволете си да загубите "управление".

Очаквайте продължение!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама