Каква любов ви очаква според зодията?


Каква любов ви очаква според зодията?
Снимка: iStock/Guliver

Ако някои отношения се развиват хармонично и лесно, тогава други трябва да положат титанични усилия, за да не разрушат своя съюз. Интересното е, че представителите на различни зодиакални знаци имат напълно различни шансове за успех в любовта.

Овен

И жените, и мъжете от зодия Овен са родени лидери, които се характеризират с високо самочувствие. Хората от този знак са открити, ярки и енергични. Затова за тях е лесно да намерят общ език с противоположния пол. Щом, обаче Овенът започва да усеща, че партньорът му се опитва да се състезава, духът му на конкурент се събужда. Така умее да взривява всеки, когото срещне по пътя си.

Телец

Подправен от венециански чар, Телецът рядко страда от липса на внимание у противоположния пол. И все пак, и тук както навсякъде другаде, могат да възникнат трудности по време в търсенето на партньор. Поради избирателността си, Телец не толкова лесно ще намери точно това, което му е нужно за душата и ума. Ако обаче, срещне достоен кандидат, Телецът лесно може да изгради топли и силни отношения.

Близнаци

Близнаците едва ли имат късмет в любовта. Въпреки вродения си чар и способността да правят добро впечатление на околните, те далеч невинаги са придружени от късмет в любовта. Близнаците са прекалено любвеобилни и нестабилни. Затова и малко хора успяват да поддържат отношенията и оставайки им интересни, за дълги години.

Рак

Този нежен и възприемчив характер е просто създаден за сериозна и силна връзка. Ракът се смята за семеен знак. За представителят на тази зодия е изключително важно да има постоянен и надежден партньор наблизо. Заплетената и несериозна връзка бързо е прекъсвана от Рака. Така шансовете за свързване му с достоен партньор са доста големи.

Лъв

Свикнал да оценяват хората по външни данни, Лъвовете често са очаровани от недостойни хора. Представителят на зодия Лъв е привлечен от статута и красотата, славата и очарованието на потенциален партньор. Затова рядко се замисля, колко чисти са мислите му. Хитри и ненадеждни хора лесно могат да се възползват от лековерността им.

Дева

Девите често нямат късмет в любовта. Не защото не са достатъчно добри. Напротив. Девата е може би твърде добра за сериозна връзка. Във всеки случай самите те, смятат така. Цялата беда е в това, че Девата не обича да разменя нещата си и иска да даде сърцето си на надежден партньор. Такъв, понякога трябва да търси през целия си живот.

Везни

Хората от зодия Везни са под егидата на красивата Венера. Те като магнит, привличат вниманието и любовта на противоположния пол. Везните винаги са обичани и уважавани. Освен това, знаят как да намерят правилния подход към човека, който харесват и лесно могат да спечелят любовта му за цял живот.

Скорпион

Скорпионът е харизматичен и мистериозен човек. Той знае как да се влюби и очарова, но монетата, има обратна страна. Не всеки е готов да издържи горещия темперамент и притежателен характер на половинката си.

Стрелец

Стрелец е любимец на обществеността, оптимист, откровен шегаджия и душата на компанията. Личният му живот, обаче невинаги се развива по най-добрия начин. Постоянният стремеж към нещо по-добро му пречи да изгради силни връзки. Интересното е, че мъжете от зодия Стрелец, обикновено са по-успешни в любовта, отколкото жените.

Козирог

Консервативен привърженик на силни и доверчиви връзки е самият Козирогът. Той иска да намери човек със сходни възгледи в живота и да изгради силно семейство в бъдеще. Когато срещне такъв човек, Козирогът ще има щастлив живот. Практиката, обаче, често показва, че по пътя му, далеч няма онези хора, с които би искал да вървя ръка за ръка.

Водолей

Представителите на зодия Водолей, често са в списъка на нещастни в любовта. Водолеят е философ и революционер. Главата му е изпълнена с иновативни идеи, насочени към развитие на бъдещето. Той вярва на мотото, че любовта ще чака!

Риби

Успехът в любовта на представителите за зодия Риби изцяло, зависи от желанието им да го получат. Ако това желание е налице, за Рибите няма да е трудно да привлече правилния човек в живота си. Тя ще го обгръща с внимание, топлина и безусловна любов. Когато отсъства такова желание, тогава представителите на зодия Риби са готови да се насладят на самотата си, потапяйки се в света на своите фантастични илюзии.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама