Каква прическа ти отива според зодията


Каква прическа ти отива според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Сигурно милион пъти сте се чудили как да промените прическата си, така че да хем да отива на чертите на лицето и темперамента ви, хем да се чувствате комфортно с нея. Дори най-небрежно изглеждащите жени отделят специално внимание на косата си, независимо под какъв зодиакален знак са родени. Днес обаче ще обърнем внимание именно на най-подходящите цветове и прически според зодията.

Овен

В крак с модните тенденции и изключително уверени, жените Овен обичат да привличат вниманието към себе си и са достатъчно смели да правят резки промени с прическата си. Един ден можете да ги видите със семпла плитка „рибена кост”, а на следващия с ярко червена буйна грива. Колкото по-драматична е прическата, толкова по-силно ще подчертае изключително страстния им характер.

Телец

Телците са здраво стъпили на земята и определено не биха допуснали да се случи някакъв гаф с косата им, затова и не рискуват много, много. Подходящи за тях са късият боб или пък "пикси". Ако сте Телец, но държите на дългата си коса, залагайте по-често на конска опашка и асиметричен бретон.

Близнаци

Дамите, родени под този знак, често са наричани "децата" на зодиака. Тяхната коса трудно може да бъде оформена в прическа, по-скоро ще бъде пусната свободно, необезпокоявана от фиби и ластици. Всички плитки, които ни връщат в детските години, стоят изключително секси на свободолюбивите Близнаци.

Рак

Раците попадат в "златната среда" – не си падат по дръзки промени, но пък отделят достатъчно внимание на прическата си, без излишно суетене. Те винаги биха заложили на цвят, близък до техния естествен, а що се отнася до оформянето – романтичните ретро вълни определено биха допълнили чудесно чувствителната им натура.

Лъв

Ако имат как да се боядисат в златно, със сигурност ще го направят, за да могат всички хора да забележат тяхната кралска натура. Независимо от цвета на косата ви, винаги наблягайте на обема, защото точно той е ключът към вашето лъвско самочувствие и невероятна визия.

Дева

Представителките на зодията нямат излишно време за губене пред огледалото, затова им трябва нещо бързо, лесно и практично, което да допълва вродената им харизма. Загладени прически, спретнати кокове и различни варианти на вдигната коса са идеални за тези интелигентни и вежливи перфекционистки.

Везни

Везните определено не биха сменяли всеки месец цвета на косата си, както Близнаците, но ще се стараят да са в крак с модните тенденции и всеки косъм да си е на мястото. Те си падат по хармоничните пропорции, симетрията и баланса, затова им отиват прически с ясно изразен път, без етажи и други всяващи хаос детайли.

Скорпион

Страстната и силна жена, носеща знака на Скорпиона, не може да се задоволи с нещо простичко. Плитки, асиметрични прически или пък отсечени такива са перфектният избор за вас. Цветовата гама също не трябва да е обикновена, така че всички патладжанени оттенъци ще допълнят авантюристичния ви дух.

Стрелец

Отиват ви дълги, веещи се коси – символ на свободата, красотата и вечното движение. Симпатичната ви, леко шантава натура би си паснала добре и с по-екстравагантни прически, но без крфектна – елегантна, бляскава, съвършено подстригана, с красив цвят и носещо се ухание на чистота. Практичните класически кокове и къси карета са перфектни за тези страстни и дисциплинирани дами.

Козирог

Вие носите в себе си огромни количества стил и класа! Косата ви трябва да бъде просто перфектна – елегантна, бляскава, съвършено подстригана, с красив цвят и носещо се ухание на чистота. Практичните класически кокове и къси карета са перфектни за тези страстни и дисциплинирани дами.

Водолей

Представителките на тази зодия пък биха се възмутили от скучния избор на Козирога. Ако им остане време да обърнат внимание на косата си, те биха направили нещо наистина щуро –драстично скъсяване или кичури в ярък цвят.

Риби

Рибите обичат да обръщат внимание на външния си вид, да се грижат за косата си, но не и да я тормозят с тежки прически или често боядисване. Дама от тази зодия би инвестирала наистина сериозна сума в качествена козметика, защото вярва, че добре поддържаната коса няма нужда от нищо допълнително. Ето защо Рибите ще се чувстват в свои води, ако са с дълга, естествено начупена коса, украсена само с плитка тип диадема.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама