Каква приятелка си според зодията


Каква приятелка си според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Приятелството е безценно, защото: "Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш такъв!", Ралф Уолдо Емерсън. Те са до нас в най-хубавите и в най-тъжните ни моменти, затова трябва да ги ценим. Ето каква приятелка сте според зодията си.

Овен (21 март - 19 април)

Вие сте енергична, смела и сте тази, която винаги планира приключенията или предлага интересен маршрут. Макар че може понякога да сте малко нетърпелива, вашите приятели обичат и оценяват колко ентусиазирано виждате живота. 

Телец (20 април - 20 май)

Представителите на тази зодия държат на думата си. Когато кажете, че ще свършите нещо, го правите. Без оправдания и възражения. Вие сте надежда и подготвена и може би човекът, който най-малко ще провали плановете.

Близнак (21 май - 20 юни)

Вие сте толкова забавна и динамична. Нещата винаги са 100% по-добри, когато сте наоколо. Да бъдат приятели с вас е като да имат покана за най-якото парти в града.

Рак (21 юни - 22 юли)

Имате толкова любяща и чувствителна душа, което прави комуникацията с вас лесна. Вие сте подкрепяща и винаги предлагате рамо, на което приятелките ви да поплачат. Те се чувстват комфортно да бъдат истински около вас. И се надяваме, че знаете колко специално е това.

Лъв (23 юли - 22 август)

Вие сте лидер по природа и обичате да стартирате нови неща. Като магнит сте и мигновено привличате околните. Може да вдигнете духа на всеки.

Дева (23 август - 22 септември)

Когато вие е грижа за някого, го правите за цял живот. И бихте направила всичко за тях. Винаги обръщате внимание на детайлите, затова сте най-добра в подаряването на подаръци. 

Везни (23 септември - 22 октомври)

Вие сте много добра в даването на съвети, защото сте честна и откровена. Активен и ангажиран слушател, който може умело да разрешава проблеми.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Макар че сте от хората, които привидно не обичат да показват чувства, всъщност защитавате тези, които обичате. Пазите гърба на близките си и сте готова винаги да ги защитите.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Жизнерадостна, очарователна и любопитна, прекрасно е да сте наоколо. С вас човек лесно се сприятелява заради екстровертната ви природа и комуникативни умения. 

Козирог (22 декември - 19 януари)

Вие сте надеждна и здраво стъпила на земята. Определението за приятел. Отзивчива, добродушна и човек, който би зарязал всичко, за да помогне на приятел в нужда. 

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Вие сте един от най-малко съдещите хора. Никога не бихте гледали пренебрежително към някого заради неговите решения или действия. Широко скроен човек и се опитвате да подходите към всяка ситуация със свеж поглед. Хората могат да ви имат доверие и да знаят, че няма да промените мнението си.

Риби (19 февруари - 20 март)

Вие сте прощаваща и разбираща. Дори когато хората ви разочароват, продължавате да ги обичате. Артистична и мечтателка, може да видите красота дори в най-обикновените неща. Това е нещо, заради което вашите приятели искрено ви ценят.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама