Каква ще бъде връзката между мъж Овен и жена Овен


Каква ще бъде връзката между мъж Овен и жена Овен
Снимка: iStock

Това са две силни личности, които могат да усетят една мощна връзка помежду си. Поне в началото на взаимоотношенията си.

Много често при първата си среща двама души, родени под знака на Овен, направо се прехласват един по друг. Искрите прехвърчат и любовта витае във въздуха.

Освен ако единият или и двамата Овни нямат Луна или асцендент в Козирог, Телец или Рак, те на драго сърце ще си помагат и това дори ще им доставя удоволствие.

В началото всичко между тях е цветя и рози, но когато мина малко време, не е изключено да има и горчиви мигове.

Вижте още: Един прекрасен декември очаква тази зодия

Нали знаете какво става, когато огънят срещне огън? Пожарът се разгаря още повече.

Ето какви могат да са последиците от връзката между два Овена, били те влюбени или приятели. Но резултатът може и да е по-различен, стига те да не си поставят невъзможната задача да пречупят уязвимия си  и непобедим дух.

Когато Марс се сблъска с Марс, може да избухне кървава война. Ако двамата Овни не си дават почивка един от друг и непрекъснато са заедно, няма начин да не си омръзнат. Но ще има и някои славни висоти, които ще компенсират тези спадове.

През повечето време властният, прям Марс ще създава разбирателство между двамата Овни. Сблъсъците възникват, когато всеки от тях се заинати и реши, че ще бъде неговото. Но и от това положение има изход: единият Овен ще командва парада в понеделник, сряда и петък. Другият Овен ще дърпа конците в неделя, вторник и четвъртък.

Това е тайната рецепта за спокойствие и хармония във връзката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама