Какво кафе трябва да пиете според зодията


Какво кафе трябва да пиете според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Кой не обича да се наслаждава на "бавна" сутрин с чаша хубаво кафе в ръка? Или пък къс кофеинов шот на път за работа? Независимо как обичате да пиете кафето си, днес ще ви представим кофеиновата напитка, която най-много отива на зодиакалния ви знак. Дори да не промените стила си на пиене на кафе, винаги можете да изненадате любимата колежка с нещо по-нестандартно. 

Овен - двойно еспресо

Овните са работохолици и състезателни натури. Двойното еспресо ще им помогне да останат на върха. За тях е подходящо и студено кафе, което ще им гарантира запазване на хладокръвие.

Телец - скъпо, ексклузивно кафе със сметана

Този знак се управлява от планетата Венера и съответно обича всичко хубаво. Телците са от хората, които купуват някакво рядко кафе на зърна (задължително скъпо, разбира се) и усърдно подхождат към приготвянето му.

Близнаци - допио с ликьор

Близнаците се управляват от Меркурий, така че те много обичат комуникацията и компанията. За тях е подходящо двойно еспресо с малко бита сметана - допио. А защо не и няколко капки ароматен алкохол? 

Рак - ванилово лате

Раците обичат домашния уют, тихата и спокойна обстановка. Ванилово лате или френско кафе са най-подходящи за тяхната романтична натура.

Лъв - кафе с нестандартни добавки

Лъвът винаги следва зова на сърцето, креативността и всичко ярко. Той предпочита да пие кафето си с нестандартни добавки. Например с топка сладолед, сметана с аромат на лешник и др.

Дева - ристрето

Човек, роден под знака на Дева, обикновено е доста практичен. Какво по-хубаво от ристрето? 

Везни - капучино

Везните са изключително уравновесени хора. Следователно и тяхното кафе трябва да бъде добре балансирано. За тях най-добрият избор е капучиното.

Скорпион - ирландско кафе

Представителите на този знак могат да бъдат сурови, те обичат да се движат напред, често не обръщат внимание на другите. Ирландското кафе може да е най-доброто за тази зодия. 

Стрелец - фрапе

Забавни и екстровертни, Стрелците обичат да бъдат в центъра на вниманието. За тях е подходящо фрапе с някакъв екзотичен ароматен сироп.

Козирог - Американо

Основната черта на характера на Козирозите е да подхождат към всичко с ума си. За тях подходящото кафе е Американо или лате с всякакви сиропи.

Водолей - турско кафе

Креативните Водолеи обичат турско кафе заедно, както и оригинални безалкохолни коктейли на базата на кафе.

Риби - кафе с много пяна

Рибите избират всичко според настроението си. Това важи и за кафето. Чудесен вариант са тях са напитките на базата на кафе с огромно количество пяна. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама