Какво кара всяка зодия да се усмихва? – част 1


Какво кара всяка зодия да се усмихва? – част 1
Снимка: iStock/Guliver

Усмивката е сила и вдъхновение. Позитивните хора винаги внасят ведра енергия в живота ни, карат ни да виждаме света през розови очила. Ето и кои неща правят различните зодии истински щастливи – толкова, че не могат да свалят усмивката от лицата си.

Овен

Състезателният дух на Овена е наистина впечатляващ. Независимо дали става дума за спечелване на бас, спортно състезание или проект на работното място, всяка победа кара Овена да се усмихва широко. Но внимание – само истинската победа носи истинско удовлетворение на тези хора, не биха се зарадвали, ако им "подарите" наградата.

Телец

Ако искате да погъделичкате сетивата на Телеца, то трябва да го глезите. Разбира се, нещото, което може да ги изстреля на седмото небе, е вкусната храна. Те могат да изпаднат в истински екстаз само от едно ястие, стига то да е приготвено съвършено.

Близнаци

Близнаците са от хората, които умеят да се радват на живота и не се нуждаят от нещо специално, за да се усмихват. Ведрият им характер е заразителен! Това, което ги прави истински щастливи, са срещите с приятели. Щом са сред "свои хора", те буквално греят.

Рак

Раците са щастливи, когато са в спокойна семейна обстановка. Най-много се радват на празници, когато цялата фамилия е около масата. Нещото, което може да ги усмихне, е да видят крайния резултат след някаква ремонтна дейност, в която те са били главни действащи лица.

Лъв

Лъвовете са консуматори по душа и пазаруването им носи истинско удоволствие. Те изпадат в екстаз, когато по магазините има намаления или са сключили наистина добра сделка. Всъщност, Лъвовете се радват и когато пазаруват подаръци за техни близки. Ако се чудите кои са тези луди хора преди Коледа, които тичат в галоп из моловете, това е отговорът!

Дева

Девите обичат да се доказват в най-различни сфери. Това, което винаги ги кара да се усмихват широко, е да намерят решение на уж неразрешим проблем или казус. Всъщност, не е ясно кое им доставя по-голяма удоволствие – възхищението в очите на другите или гордостта от постигнатото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама