Какво крият хората от различните зодии


Какво крият хората от различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Дори човек на пръв поглед да ви се струва открита карта, той може да има резерви, за които другите едва ли ще предположат. Изненадващо е, че при хора с определени зодии тези скрити "лимонки" често са подобни една на друга. Какво крият различните зодии от любопитните очи? Научете сега:

Овен

Типичният представител на зодия Овен обикновено създава впечатление за смел и независим. Само човек, който добре познава Овена, разбира, че той катастрофално се страхува от поражение. Да бъде втори или трети за него означава да загуби своята сила и авторитет, което е прекалено за него.

Телец

Упорит по природа, Телецът се страхува повече от всичко на света, че някой може да е по-прав от него. Следователно, дори той да разбере, че е некомпетентен в нещо, все пак ще даде всичко от себе си, за да докаже, че е прав.

Близнаци

Често Близнаците са невероятни актьори. Те винаги се опитват да направят добро впечатление на околните. Реално това поведение често ги подтиква да скрият истинското си отношение от непознати.

Рак

Естествено чувствителните Раци се прикриват от непознати. Те не обичат да се хвалят на ляво и дясно, за да не им завиди някой на щастието. Много добре пазят професионалните и личните си успехи.

Лъв

Представителите на зодия Лъв най-много се страхуват да не загубят репутацията и статуса си. Освен това държат да прикриват страха си пред останалите. Това го правят, когато не могат да се справят с отговорностите или се притесняват, че ще се провалят в работата си.

Дева

Свикнала да живее според ясно определен сценарий, Девата крие от другите страха си от промяна и грешка. Представителите на тази зодия проверяват всичко до най-малкия детайл. По този начин и най-малките промени в плановете им предизвикват невероятен ужас у тях самите. Освен това Девата не е свикнала да показва чувствата си. Следователно, влюбила се, тя няма да признае страстта си до последно.

Везни

За представителите на зодия Везни мнението на другите е много важно. Ето защо те винаги внимателно се опитват да скрият от външни хора своите недостатъци, зависимости и неуспехи. Така също и отрицателното мнение за някого.

Скорпион

Доста е трудно да се разберат истинските намерения и желания на Скорпиона. Той самият е тайна и загадъчна личност. Може да изглежда, че познавате този човек достатъчно добре. Всъщност той не е такъв, какъвто го виждат околните. Затова е по-лесно да се говори за това, което Скорпионите не крият, но не и обратното.

Стрелец

Типичният Стрелец принадлежи към хората, които не са свикнали да крият нищо. Вътрешният му свят може да бъде лесно проучен, ако поговорите с него в продължение на няколко минути. Стрелецът едва ли ще ви каже "Страшно се страхувам от неизпълнението на…". За Стрелеца най-големият страх е да остане незабелязан и да живее сив безполезен живот.

Козирог

Представителите на тази зодия могат по-добре от другите да скрият каквото и да било. По природа те са хора, които използват малко думи и са предпазливи. Страхуват се от липса на пари и зависимост от някого. Интересното е, че Козирозите винаги умело крият доходите си. Много е трудно да се разбере от тях дали живеят в бедност или седят на торба с пари.

Водолей

По правило Водолеите са родени психолози. Те казват на хората това, което искат да чуят от тях. Когато разговаряте с тях, може да изглежда, че ви разбират перфектно. Всъщност по този начин просто се опитват да спечелят събеседника. Водолеите рядко се забиват в проблемите на други хора. Техните мисли са заети с по-глобални проблеми. Едно е сигурно обаче - никога няма да ви го споделят.

Риби

Хората от зодия Риби са склонни към емоционални преживявания и фобии. Наред с това те имат много страхове, свързани с близки, самореализация и бъдещето. Неизвестните и неизбежни промени винаги ги карат да изпитват сериозно вълнение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама